Wouter Hoeffnagel - 15 mei 2023

Lenovo levert diverse laptops standaard met IGEL OS

Lenovo gaat diverse laptops standaard leveren met IGEL OS. Dit is een beheerd besturingssysteem van IGEL voor endpoints, waarmee het veilige toegang biedt tot digitale werkomgevingen.

Lenovo levert diverse laptops standaard met IGEL OS image

De computersystemen van Lenovo waarop het IGEL OS kant-en-klaar is geïnstalleerd zijn per direct verkrijgbaar. Hiertoe behoren de Lenovo K14 Gen 1 (AMD), Lenovo ThinkCentre M75q Gen 2 en Lenovo ThinkCentre Neo 50q Gen 4. Met de integratie van het IGEL OS willen de partijen de inkoop, de ingebruikname, het beheer op afstand en de technische ondersteuning vereenvoudigen.

Lenovo beschikt over meer systemen die compatibel zijn bevonden met het IGEL OS. Organisaties kunnen een beroep doen op het Lenovo Imaging Technology Center voor de ontwikkeling en installatie op locatie van een image op maat.

Platformonafhankelijk besturingssysteem

IGEL OS is een platformonafhankelijk besturingssysteem dat op elk compatibel x86-64-systeem inzetbaar is, van pc’s tot laptops, tablets en thin clients. Systemen met IGEL OS kunnen worden geïmplementeerd en beheerd met het nieuwe platform IGEL COSMOS.

De systemen van Lenovo waarop IGEL OS vooraf is geïnstalleerd zijn per direct leverbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!