Witold Kepinski - 12 mei 2023

Cisco integreert AppDynamics applicatie observatie en ThousandEyes netwerk intelligentie

Cisco versterkt zijn Full-Stack Observability (FSO) aanbod. Cisco heeft daarvoor een nieuwe, op OpenTelemetry gebaseerde integratie aangekondigd van Cisco AppDynamics-applicatieobservatie en ThousandEyes-netwerkintelligentie. Deze integratie is bidirectioneel, waarbij gegevens gelijktijdig in realtime tussen beide oplossingen worden uitgewisseld.

Cisco integreert AppDynamics applicatie observatie en ThousandEyes netwerk intelligentie image

Gebruikerservaring is steeds meer een belangrijke prestatie-indicator geworden op directieniveau. Organisaties werken eraan om ervoor te zorgen dat ze digitale ervaringen op schaal kunnen verbeteren via de applicaties die tegenwoordig de kern vormen van alle zakelijke interacties. Dat gezegd hebbende, kan de gebruikerservaring door veel factoren worden beïnvloed. De sleutel is om de oorzaak van de impact zo snel mogelijk te vinden en het probleem aan te pakken voordat het de eindgebruiker bereikt en de algehele prestaties van de applicatie en uiteindelijk het bedrijf schaadt.

De oplossing van Cisco biedt inzicht in zowel de applicatie als het netwerk, met internetconnectiviteitsstatistieken voor applicatie-operaties en real-time applicatie-afhankelijkheidsmapping voor netwerkoperaties. De oplossing is automatisch beschikbaar zonder verdere installaties, stimuleert krachtige monitoring van de digitale ervaring van klanten vanuit de gecombineerde toepassings- en netwerkuitkijkpunten en levert gedifferentieerde bedrijfsresultaten. Het verkort de Mean Time to Resolution (MTTR) aanzienlijk, dicht hiaten in de waarneembaarheid met bruikbare aanbevelingen en helpt teams prioriteit te geven aan netwerkherstel op basis van zakelijke impact/kritiek.

“Onze klanten zetten zich in om de beste digitale ervaringen voor hun bedrijf te leveren. Naarmate digitale ervaringen echter eenvoudiger worden voor de consument, worden ze complexer voor bedrijven”, zegt Liz Centoni, EVP, Chief Strategy Officer en GM of Applications. "Customer Digital Experience Monitoring brengt naadloos onze toonaangevende applicatie-observabiliteit en onze ongeëvenaarde netwerkintelligentie samen, zodat klanten alle applicatie- en netwerkafhankelijkheden kunnen ontdekken die voorheen niet zichtbaar waren."

Cisco's Customer Digital Experience Monitoring-oplossing stelt organisaties ook in staat om de belemmeringen voor zinvolle samenwerking tussen infrastructuur- en operationele teams, applicatieontwikkelaars, SecOps- en DevSecOps-teams te doorbreken; die nu allemaal nauwer moeten samenwerken om succes te garanderen. Dit helpt organisaties om snel te handelen en zich te concentreren op wat het belangrijkst is: inkomsten genereren, de gebruikerservaring verbeteren, risico's beheersen en kosten verlagen, terwijl de wildgroei aan tools wordt tegengegaan.

Het vermogen van bedrijven om een ​​volledig beeld te krijgen van de status van hun applicaties en het gebruikerstraject stelt bedrijven in staat beter geïnformeerde beslissingen te nemen en problemen sneller op te lossen; uiteindelijk leidend tot een betere gebruikerservaring en verbeterde bedrijfsresultaten.

Deze bi-directionele integratie versterkt Cisco's vermogen om monitoring van digitale klantervaringen van wereldklasse te leveren, vooral in combinatie met de toonaangevende Real User Monitoring (RUM) die Smartlook biedt.

In april kondigde Cisco de intentie aan om Smartlook over te nemen, een bedrijf dat uitblinkt in het analyseren en contextualiseren van digitaal gedrag van eindgebruikers. Smartlook, de bidirectionele integratie en de innovaties die Cisco blijft leveren, voldoen aan de verwachtingen die klanten hebben om te kunnen genieten van end-to-end monitoring van een ervaring voor gebruikers die toegang hebben tot applicaties en services die overal vanaf elke locatie en met elk apparaat worden gehost.

Cisco blijft zich ook inzetten voor het vereenvoudigen van de koopervaring. In februari werd Cisco Business Risk Observability gelanceerd en is opgenomen in de Cisco FSO Essentials-bundel, die ook kritieke full-stack observability-mogelijkheden bevat.

Daarnaast kondigt het bedrijf ook de Cisco FSO Advantage-bundel aan. Deze bundel voegt real-time opname van netwerkintelligentiestatistieken toe aan de waarneembaarheid van applicaties en real-time applicatie-afhankelijkheden voor netwerkbewerkingen.

Dit aanbod helpt klanten end-to-end zichtbaarheid, gecorreleerde inzichten en aanbevolen acties te leveren, gekoppeld aan de zakelijke context, voor applicatiebewaking, applicatiebeveiliging, het netwerk en internet. Alleen Cisco kan de vereiste invalshoeken van applicaties, netwerken en beveiliging op schaal combineren die echte Full-Stack Observability mogelijk maken, aldus Cisco.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!