Witold Kepinski - 15 mei 2023

Copaco biedt met Guardey een securityoplossing voor het mkb

Copaco voegt Guardey toe aan het securityportfolio. Met deze samenwerking is het voor partners van Copaco nu mogelijk om ook hun kleine en middelgrote klanten goede beveiliging te bieden.

Copaco biedt met Guardey een securityoplossing voor het mkb image

Guardey is een cybersecurityoplossing van Nederlandse bodem; ontwikkeld in samenwerking met ondernemers voor mkb’s. Het is voor hen een makkelijke, duidelijke en betaalbare manier om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. Het biedt 24/7 detectie met ingebouwd cyberalarm. Daarnaast leert een cybergame in de app medewerkers, aan de hand van wekelijkse challenges, onbetrouwbare elementen herkennen.

Gedegen cybersecurity geen privilege van grote bedrijven

Guardey is bedoeld voor mkb’s die zich willen beschermen tegen cyberaanvallen, maar geen specialistische kennis hebben of niet beschikken over de middelen om een uitgebreide cybersecurityoplossing te implementeren.

Cybercriminelen richten zich tegenwoordig veel op kleinere bedrijven, dus juist voor hen is degelijke security van groot belang. Guardey biedt een oplossing als alternatief voor de complexe securitysoftware waarvoor grote investeringen in tijd en geld noodzakelijk zijn.

Joeri van de Watering, Mede-oprichter en CEO bij Guardey: “We zijn erg blij met de samenwerking met Copaco. Door hun enorme partnernetwerk in de Benelux en hun begrip van de urgentie van cyberbeveiliging, is Copaco de ideale partner om Guardey op de markt te brengen en het mkb veiliger te maken. Cybersecurity is een onderwerp dat ondernemers vaak uitstellen vanwege het gebrek aan kennis en prioriteit. Maar het raakt ons allemaal en vraagt om directe actie. ”

Bart Keijzers, Manager Datamanagement & Security bij Copaco: “Guardey is echt een verrijking van ons securityportfolio. IT-partners hebben in toenemende mate behoefte aan eenvoud en overzicht als het gaat om cyberweerbaarheid van hun klanten. Met Guardey voorzien we in deze behoefte omdat het in één oogopslag de grootste risico’s blootlegt én medewerkers op speelse wijze bewustmaakt van de voornaamste risico’s.’’

6 juni eenvoudig kennismaken met Guardey via webinar

Om partners te laten zien hoe zij met behulp van Guardey aan klantwensen kunnen voldoen, organiseert Copaco in samenwerking met Guardey een webinar. Deze vindt plaats op dinsdag 6 juni van 11.00 tot 12.00 uur. Onder andere de mogelijkheden die Guardey biedt voor het verhogen van de inkomsten worden besproken. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via link.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!