Redactie - 22 mei 2023

BlackBerry lanceert het Partner Health Check Programme

BlackBerry lanceert het Partner Health Check Programme: een nieuw channelprogramma waarmee organisaties via het uitgebreide EMEA-partnernetwerp gratis cybersecurity ‘health checks’ krijgen.

BlackBerry lanceert het Partner Health Check Programme image

Het programma nodig bedrijven uit om zich via een BlackBerry-reseller aan te melden voor een aanvullende, vrijblijvende installatie van één maand van BlackBerry's AI-aangedreven CylanceENDPOINT-bescherming.

De beveiligingsinstallatie draait in 'stille' modus, stuurt waarschuwingen rechtstreeks naar BlackBerry voor beoordeling en resulteert in een overzichtsrapport van het cyberbeveiligingswelzijn van het bedrijf. Het aanbod stelt bedrijven in staat om inzicht te krijgen in de cybersecurity-houding van hun netwerk zonder extra eisen te stellen aan IT-teams en -middelen.

Axel Conrad, Senior Director Channel Sales bij BlackBerry Cybersecurity, voegt het volgende toe: "Malware kan zich maanden of zelfs jaren in bedrijfssystemen verbergen, wachtend op instructies om te activeren. En tegen die tijd is hetsimpelweg te laat. Met de AI-beveiliging van BlackBerry kunnen we controleren op bedreigingen die mogelijk al in het netwerk aanwezig zijn en voorkomen dat ze via kwetsbaarheden op endpoints binnenkomen. Deze ontwikkeling biedt de kans om de bescherming van een organisatie op de proef te stellen en op de loer liggende bedreigingen bloot te leggen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!