Witold Kepinski - 22 mei 2023

Copaco verduurzaamt productportfolio door samenwerking met Dicota

Copaco en DICOTA zijn een samenwerking aangegaan. Daarmee biedt Copaco zijn partners nu duurzame laptoptassen, sleeves en andere IT-accessoires van een A-merk. Producten die ontwikkeld zijn met aandacht voor de wereld van morgen.

Copaco verduurzaamt productportfolio door samenwerking met Dicota image

DICOTA is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat zich richt op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Factoren die anno 2023 voor vrijwel alle organisaties, dus ook Copaco-partners, erg belangrijk zijn. DICOTA onderbouwt zijn aandacht voor ecologische en sociale duurzaamheid onder andere met een lidmaatschap van het Business Social Compliance Initiative (BSCI); een initiatief van bedrijven die streven naar betere werkomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen.

Eerlijk ontwikkeld én kwalitatief productassortiment

DICOTA levert hoogwaardige laptoptassen, sleeves en IT-accessoires, waaronder gecertificeerde Microsoft Surface-producten. Het officiële partnerschap met Microsoft garandeert de compatibiliteit van alle producten met Surface-apparaten.

Het assortiment is ontworpen om aan de eisen van professionals te voldoen. Het bedrijf staat voor de kwaliteit die ze leveren en is één van de weinigen die hun lifetime guarantee van 30 jaar heeft bewezen in Europa sinds de oprichting in 1982.

Andre van Haren, Business Unit Manager Volume Categories Copaco: “DICOTA is voor ons een A-merk binnen zijn categorie. Het is een goede match met Copaco, omdat ecologische en sociale factoren belangrijke thema's zijn voor Copaco als distributeur.” 

John Berendsen, Agent DICOTA Benelux: DICOTA is Zwitsers in hart en nieren, Duits in gedachten en internationaal gericht.”

Stefanie Druyts, Product Manager Volume Categories Copaco: “Dankzij deze samenwerking kunnen we iets unieks op de markt brengen: tailor-made branding solutions met het oog op sociaal en economisch verantwoord ondernemen. Ik kijk als Product Manager enorm uit naar dit prachtige partnership.”

Insight BW 27-09 tm 04-10-2023 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!