Witold Kepinski - 23 mei 2023

ReliaQuest neemt agentsoftware en engineeringmiddelen over van EclecticIQ

ReliaQuest, specialist in security operations, heeft de overname aangekondigd van agentsoftwaremiddelen en het bijbehorende technische team van EclecticIQ.

ReliaQuest neemt agentsoftware en engineeringmiddelen over van EclecticIQ image

Deze overname voegt zowel snelheid als capaciteit toe aan GreyMatter's snelgroeiende lijst van bilaterale integraties voor een grotere automatisering van detectie, onderzoek en respons. Met meer dan 80 integraties vandaag, zal dit niet alleen de mogelijkheden van de huidige integraties verbeteren, maar zal ReliaQuest ook in staat stellen om snel nieuwe integraties te laten groeien en snel te reageren op nieuwe en opkomende technologieën.

"We weten hoe belangrijk het is dat beveiligingsteams snel toegang hebben tot bruikbare gegevens, zodat ze de resultaten voor hun bedrijf kunnen helpen verbeteren", zegt Brian Murphy, oprichter en CEO van ReliaQuest. "In combinatie met onze onlangs aangekondigde generatieve AI-mogelijkheden binnen GreyMatter Intelligent Analysis, zullen deze nieuwe agentmiddelen ReliaQuest-klanten in staat stellen hun gemiddelde tijd om beveiligingsincidenten op te lossen drastisch terug te brengen van uren naar minuten."

EclecticIQ, opgericht in 2014 met het hoofdkantoor in Nederland, is een toonaangevende Europese leverancier van cyberbeveiliging die wereldwijd actief is. Het bedrijf is onlangs door de Europese VC-gemeenschap uitgeroepen tot een van de 10 'Europese start-ups op het gebied van defensietechnologie om in de gaten te houden' .

“EclecticIQ stelt beveiligingsteams in staat met innovatieve technologie om het volledige potentieel van Cyber ​​Threat Intelligence te ontsluiten, de verdediging te versterken en risico's proactief te beperken. Net als ReliaQuest geloven we sterk in open en uitbreidbare technologieën. Door deze overeenkomst met ReliaQuest aan te gaan, kunnen meer organisaties profiteren van de krachtige agenttechnologie die we hebben gebouwd”, aldus Joep Gommers (foto), oprichter en CEO van EclecticIQ .

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!