23 mei 2023

Onderzoek: Hoe voorkomt u dat cybercriminelen via een gebruikersfout binnenkomen?

Het digitale landschap is een dynamische omgeving waarin voortdurend nieuwe bedreigingen opdoemen. Hoe beter we ons kunnen aanpassen en verdedigen, hoe veiliger onze gegevens en systemen zullen zijn. Daarom nodigen we bij Bodyguard.io, een vooruitstrevende cyberbeveiligings-startup, samen met InnovationQuarter, ICT-dienstverleners uit om deel te nemen aan dit belangrijke onderzoek dat inzicht moet verschaffen in de problematiek waar de ICT-dienstverleners mee te maken hebben.

Onderzoek: Hoe voorkomt u dat cybercriminelen via een gebruikersfout binnenkomen? image

Het onderzoek is gericht op de menselijke factor in cyberbeveiliging. In veel van de gevallen verschaffen cybercriminelen zich toegang via een gebruiker, ondanks de vooruitgang in beveiligingstechnologie en -protocollen. Als ICT-dienstverlener doe je je best om klanten te voorzien van cyberbeveiligingsoplossingen die passen bij het risicoprofiel van de organisatie. Een optimale digitale veiligheid vergt echter ook de medewerking van eindgebruikers; technische maatregelen alleen volstaan niet.

Wij zijn geïnteresseerd hoe u deze uitdaging aangaat. Hoe balanceert u tussen detectie van dreigingen en preventie van gebruikersfouten? Op welke wijze zorgt u voor een evenwicht tussen technologie en menselijke interactie? Dit willen wij graag in kaart brengen in een onderzoek.

Ons marktonderzoek richt zich op Managed Service Providers (MSP's) die bedrijven bedienen met 10 tot 200 werkplekken. Het doel is om te leren van uw ervaringen en praktijken om zo de gehele gemeenschap te helpen bij het verbeteren van de cyberbeveiliging. Graag gaan wij met u in gesprek; we vragen slechts 15 minuten van uw tijd voor een telefonisch onderzoek.

Als blijk van onze waardering en om het belang van transparantie en collectief leren te onderstrepen, geven we alle deelnemers na afloop anoniem inzicht in de uitkomsten van het onderzoek. We geloven dat samenwerking en het delen van kennis cruciaal zijn om de uitdagingen van cyberbeveiliging het hoofd te bieden.

Neem vandaag nog contact op om deel te nemen. Samen kunnen we een veiliger digitale wereld creëren. Meld u hier aan voor het onderzoek.

Door: Daniel Luthra

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!