Witold Kepinski - 23 mei 2023

BeSharp Experts richt zich op maximaliseren van Microsoft software investeringen

BeSharp Experts is van start gegaan als consultancybedrijf, gespecialiseerd in het maximaliseren van Microsoft-softwareinvesteringen. BeSharp Experts, opgericht door Wim Zuman (foto), een ervaren licentiespecialist en contractonderhandelaar, streeft ernaar klanten onafhankelijk advies te geven, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun softwareinvesteringen.

BeSharp Experts richt zich op maximaliseren van Microsoft software investeringen image

Met meer dan 15 jaar ervaring in contractonderhandelingen en softwarelicentie optimalisatie biedt BeSharp Experts een service die klanten in staat stelt altijd de beste deal te sluiten en controle te houden over hun licenties en cloudabonnementen. Het is essentieel voor organisaties om hun softwareinvesteringen strategisch te benaderen, aldus BeSharp Experts

"Ons doel bij BeSharp Experts is klanten te helpen maximale waarde te halen uit hun Microsoft-softwareinvesteringen", aldus Wim Zuman, oprichter van BeSharp Experts. "We richten ons op de strategische kant van licentie- en cloudoptimalisatie, waarbij we klanten begeleiden bij het creëren van een heldere roadmap voor de komende 3-6 jaar, het ontwikkelen van strategische scenario's en succesvol onderhandelen met Microsoft. We bieden flexibele en schaalbare oplossingen die organisaties in staat stellen te groeien en te concurreren in een snel veranderende markt."

BeSharp Experts biedt een reeks diensten aan, waaronder ondersteuning bij het optimaliseren van licenties en cloudabonnementen, het nakomen van contractuele verplichtingen jegens Microsoft en het bieden van langetermijnstrategieën en gerichte contractondersteuning. 

De aanpak van BeSharp Experts begint met een QuickScan, waarbij de belangrijkste optimalisatiegebieden worden geïdentificeerd. Vervolgens doorloopt de klant samen met een BeSharp Expert een licentie- en cloudoptimalisatietraject, waarbij grondig inzicht wordt verkregen in het huidige gebruik en de licentierechten, en waar mogelijkheden voor optimalisatie worden geïdentificeerd. Tijdens de roadmap- en scenario-sessies wordt een strategie voor 3 tot 6 jaar ontwikkeld, die wordt gebruikt tijdens de onderhandelingen met Microsoft om de beste prijs en contractvoorwaarden te verkrijgen. Met het StaySharp Service Contract van BeSharp Experts kunnen klanten jaarlijks worden ondersteund, waardoor ze blijvende controle hebben over hun licentie-, cloud- en beveiligingskosten.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!