Witold Kepinski - 25 mei 2023

NVIDIA werkt samen met Microsoft rond enterprise-ready generatieve AI

NVIDIA heeft aangekondigd dat het zijn NVIDIA AI Enterprise-software integreert in Azure Machine Learning van Microsoft om ondernemingen te helpen hun AI-initiatieven te versnellen.

NVIDIA werkt samen met Microsoft rond enterprise-ready generatieve AI image

De integratie creëert een veilig, bedrijfsklaar platform waarmee Azure-klanten over de hele wereld snel aangepaste applicaties kunnen bouwen, implementeren en beheren met behulp van de meer dan 100 NVIDIA AI-frameworks en tools die volledig worden ondersteund in NVIDIA AI Enterprise, de softwarelaag van NVIDIA's AI platform.

"Met de komende golf van generatieve AI-toepassingen zoeken ondernemingen naar veilige, versnelde tools en diensten die innovatie stimuleren", zegt Manuvir Das, vice-president enterprise computing bij NVIDIA. "De combinatie van NVIDIA AI Enterprise-software en Azure Machine Learning zal ondernemingen helpen hun AI-initiatieven te versnellen met een rechte, efficiënte weg van ontwikkeling naar productie."

NVIDIA AI Enterprise op Azure Machine Learning biedt ook toegang tot de krachtigste NVIDIA-versnelde computerresources om de training en inferentie van AI-modellen te versnellen.

"Microsoft Azure Machine Learning-gebruikers komen naar het platform en verwachten het best presterende, veiligste ontwikkelingsplatform dat beschikbaar is", zegt John Montgomery, corporate vice president AI-platform bij Microsoft. "Onze integratie met NVIDIA AI Enterprise-software stelt ons in staat om aan die verwachting te voldoen, waardoor ondernemingen en ontwikkelaars eenvoudig toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben om op maat gemaakte, veilige grote taalmodellen te trainen en te implementeren."

Met Azure Machine Learning kunnen ontwikkelaars eenvoudig applicaties schalen, van tests tot massale implementaties, terwijl ze Azure Machine Learning-gegevensversleuteling, toegangsbeheer en nalevingscertificeringen gebruiken om te voldoen aan de beveiliging en naleving van hun organisatiebeleidsvereisten. NVIDIA AI Enterprise vormt een aanvulling op Azure Machine Learning met veilige, productieklare AI-mogelijkheden en biedt toegang tot NVIDIA-experts en ondersteuning.

NVIDIA AI Enterprise bevat meer dan 100 frameworks, vooraf getrainde modellen en ontwikkeltools, zoals NVIDIA RAPIDS voor het versnellen van data science-workloads. NVIDIA Metropolis versnelt de ontwikkeling van vision AI-modellen en NVIDIA Triton Inference Server ondersteunt ondernemingen bij het standaardiseren van de implementatie en uitvoering van modellen.

Beschikbaarheid
De NVIDIA AI Enterprise-integratie met Azure Machine Learning is beschikbaar in een beperkte technische preview in het NVIDIA-communityregister.

NVIDIA AI Enterprise is ook beschikbaar op Azure Marketplace en biedt bedrijven over de hele wereld uitgebreide opties voor volledig veilige en ondersteunde AI-ontwikkeling en -implementatie.

Bovendien is het NVIDIA Omniverse Cloud platform-as-a-service nu beschikbaar op Microsoft Azure als een privéaanbieding voor ondernemingen. Omniverse Cloud biedt ontwikkelaars en ondernemingen een full-stack cloudomgeving om industriële metaverse- applicaties op schaal te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren.

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!