Witold Kepinski - 24 mei 2023

Veritas Partner Force programma krijgt update

Veritas Technologies, speler op het gebied van veilig multi-cloud databeheer, heeft substantiële updates onthuld voor zijn Veritas Partner Force-programma voor het fiscale jaar 2024 (FY24) van het bedrijf.

Veritas Partner Force programma krijgt update image

Het bijgewerkte programma, dat in april 2023 voor channel partners is gelanceerd, helpt hun overgang naar de cloud te versnellen met verbeterde beloningen voor cloudgebaseerde deals en een vereenvoudigd transactieproces, naast nieuwe trainings- en accreditatieprogramma's.

Mike Walkey, senior vice president van global channel sales bij Veritas: “Het kanaal staat van alle kanten onder druk, dus we zien het als onze rol om het onze partners zo gemakkelijk mogelijk te maken om zaken met ons te doen. Hierdoor kunnen ze zich concentreren op waar ze goed in zijn: het leveren van uitzonderlijke service aan hun klanten. Daarom hebben we ons dit jaar gefocust op het vereenvoudigen van onze processen, beloningen en prijzen, terwijl we tegelijkertijd aanvullende partneractiveringspakketten en flexibelere financiering voor partnerontwikkeling leveren.”

Concreet is het FY24-programma ontworpen om vijf primaire kanaaldoelen voor het jaar te ondersteunen:

Stimuleer de algehele omzetgroei

Veritas-partners hebben nu één alomvattend doel dat ze moeten bereiken voor zowel nieuwe zaken als verlengingen, maar ook voor software, services en apparaten. Dit maakt het gemakkelijker voor partners om zich te concentreren op hun sterke punten en te voldoen aan hun niveau-eisen.

Zorg voor groei van Veritas Alta

Na de lancering van Veritas Alta, een uitgebreid platform voor veilig cloudgegevensbeheer in de branche, zal Veritas partners helpen en stimuleren om te profiteren van de groeiende cloudmarkt. Dit omvat nieuwe training en accreditatie, evenals supercharged beloningen.

Win netto nieuwe klanten

Veritas zal met partners samenwerken aan vraag-genererende activiteiten om netto nieuwe klanten aan te trekken. Partners kunnen versnelde beloningen verdienen door deel te nemen aan de campagne en nieuwe klanten aan te trekken.

Verhoog de waarde in het geïnstalleerde klantenbestand

Veritas zal ook kanaalpartners ondersteunen en belonen die bestaande klanten helpen extra voordelen te behalen uit hun Veritas-engagement door hun gebruik van het Veritas-platform uit te breiden naar nieuwe workloads en use cases.

Doorgaan met het moderniseren van route to market strategie

Veritas zal in FY24 nieuwe initiatieven lanceren om de middelen die beschikbaar zijn voor zowel het two-tier channel als de managed service providers te verbeteren, wat de betrokkenheid zal vereenvoudigen.

Bob Olwig, Executive Vice President, Global Partner Alliances bij World Wide Technology, zei: “Veritas is altijd zowel een betrouwbare als een innovatieve leverancierspartner geweest om mee samen te werken. Daarom zijn we samen met hen op een strategische reis om ons voor de toekomst te positioneren. Het Veritas Partner Force-programma van dit jaar maakt het voor ons gemakkelijker om meer te weten te komen over de opwindende nieuwe producten die Veritas levert, gemakkelijker voor ons om ze te verkopen en gemakkelijker voor ons om onderweg beloningen te verdienen. Onze klanten worden geconfronteerd met nieuwe en meer gecompliceerde uitdagingen op het gebied van cloudgegevensbeheer, en Veritas biedt ons de oplossingen die we nodig hebben om die uitdagingen aan te gaan met een channel wrapper die alles biedt wat we nodig hebben om succesvol te zijn.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!