Witold Kepinski - 25 mei 2023

Claroty breidt FOCUS partnerprogramma uit met nieuwe MSSP partijen

Claroty, een speler dat cyberfysieke systemen beschermt, heeft de wereldwijde uitbreiding van zijn FOCUS-partnerprogramma aangekondigd met de toevoeging van verschillende Managed Security Service Providers (MSSP's), waaronder IBM, Rockwell Automation, NTT Data, eSentire en verscheidene andere partners.

Claroty breidt FOCUS partnerprogramma uit met nieuwe MSSP partijen image

De MSSP-partners van Claroty worden gehouden op het hoogste kwalificatieniveau in het FOCUS-partnerprogramma met uitgebreide training en certificeringen en zijn uniek uitgerust om eindgebruikersorganisaties te helpen hun beveiligingshouding te verbeteren en risico's te verminderen in het Extended Internet of Things (XIoT), terwijl ze middelen vrijmaken zich te concentreren op de kernactiviteiten van het bedrijf.

“Door samen te werken met 's werelds toonaangevende MSSP's, bieden we onze klanten een aantal belangrijke zakelijke voordelen: kosteneffectieve oplossingen die gebruikmaken van schaalvoordelen, gespecialiseerde kennis en expertise op het gebied van cyberbeveiliging, aanbiedingen op maat die voldoen aan hun specifieke behoeften, proactieve netwerk- en systeembewaking , en naleving van branche- en overheidsvoorschriften, om er maar een paar te noemen”, zegt CJ Radford, VP Channels & Alliances bij Claroty. “Met de snelle verspreiding van de XIoT in industriële, gezondheidszorg- en commerciële omgevingen en het steeds groter wordende aanvalsoppervlak dat daarmee gepaard gaat, levert de ongeëvenaarde breedte en diepte van ons partnerecosysteem de oplossingen, diensten en beveiligingsexpertise die nodig zijn om de hedendaagse geavanceerde cyberbeveiligingsbedreigingen.”

Andere MSSP-partners in het programma zijn 1898 & Co., Atos, Aveniq, Cabrini Technology Group, DirectDefense, Kapsch TrafficCom, Kudelski Security, LAC Co. Ltd., r-tec IT Security GmbH, Trident Automation, Vector Technology Solutions.

Het FOCUS-partnerprogramma van Claroty ontwikkelt de vaardigheden, tools en processen die partners nodig hebben om de gehele levenscyclus van beveiligingsservices van de onderneming uit te voeren. Het programma helpt langdurige relaties tussen partnerorganisaties tot stand te brengen, de levenslange waarde te verhogen, een vertrouwensrelatie met adviseurs te creëren en een vlekkeloze uitvoering van gezamenlijk gedefinieerde bedrijfsresultaten. Sinds de eerste lancering van het programma hebben meer dan 2.000 verkoop- en technische professionals Claroty-training en -certificering ontvangen.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!