Witold Kepinski - 01 juni 2023

Cloud Life regelt migratie van Amarant naar Microsoft 365 & Azure

Amarant, een zorgorganisatie die zich inzet voor het welzijn en geluk van mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel, heeft gekozen voor een volledige migratie naar Microsoft 365 & Azure als haar Public Cloud-oplossing. Deze strategische verandering onderstreept Amarant's streven naar verbetering en vereenvoudiging van de zorg, en maakt de organisatie toekomstbestendig in een tijd van voortdurende verandering.

Cloud Life regelt migratie van Amarant naar Microsoft 365 & Azure image


De aanbesteding werd uitgezet onder een geselecteerd aantal van de top 10 Microsoft-partners in Nederland. Na diverse selectierondes is Cloud Life unaniem als winnaar uit de bus gekomen. Cloud Life zal de complete migratie, inclusief adoptie van on-premise apparaten, data, applicaties en gebruikers naar Microsoft 365 & Azure verzorgen. Daarnaast zullen zij voor de komende drie jaar de beveiliging en support bieden. Dit is van cruciaal belang voor Amarant's 5500 medewerkers en 1800 vrijwilligers met het oog op de continuïteit van zorg.

De keuze voor Cloud Life was gebaseerd op hun unieke focus en expertise op het gebied van Microsoft Security & Data Security, evenals hun jarenlange ervaring met beheer en migraties. Om de transitie naar de nieuwe werkplek soepel te laten verlopen, heeft Cloud Life 1uur.nu, haar vertrouwde partner met expertise in IT-adoptie, als onderaannemer in het project betrokken. Deze combinatie geeft Amarant het volste vertrouwen dat het project succesvol zal zijn.

Doel van de aanbesteding

Het doel van deze aanbesteding is om zorgverlening te verbeteren en te vereenvoudigen. Door digitale zorgoplossingen in te zetten, zoals de organisatie van zorg op afstand en het gebruik van domotica, wil Amarant zowel cliënten als medewerkers in staat stellen om volledig van deze diensten gebruik te maken. Hierbij staat een robuust systeem van interne en externe gegevensuitwisseling centraal, waarbij alle privacy- en informatiebeveiligingseisen zijn gewaarborgd. Amarant wil kansen benutten en heeft ook aandacht voor mensen die minder digitaal vaardig zijn.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!