Witold Kepinski - 02 juni 2023

Horizon Telecom krijgt hoogste Premium MSP Partner status Cato Networks

Horizon Telecom, aanbieder voor wereldwijde veilige internet connectiviteit, communicatie en beveiliging, is door Cato Networks, leverancier van 's werelds eerste SASE-platform, gecertificeerd als Premium MSP Partner. Dit is de hoogste certificering die Cato Networks aan MSP’s toekent. Horizon Telecom behoort hiermee tot de top 10 van partners wereldwijd.

Horizon Telecom krijgt hoogste Premium MSP Partner status Cato Networks image

De samenwerking tussen beiden partijen bereikt hiermee een nieuwe hoogte. “Horizon Telecom heeft bewezen een toonaangevende partner te zijn voor Cato Networks met de versnelling van hun SASE- en SSE-activiteiten,” vertelt Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks. “Nadat zij zich eind 2021 aansloten bij het partner programma van Cato Networks, zijn wij zeer verheugd om aan te kondigen dat Horizon Telecom nu de hoogste Cato Networks Premium MSP certificering heeft gekregen. Wij kijken er naar uit om onze sterke samenwerking in 2024 en de toekomst voor te blijven zetten.”

Melvin Jellesma (foto), CEO en founder van Horizon Telecom, voegt hieraan toe: “Wij vinden het erg belangrijk dat we in onze strategische samenwerkingen met partners de allerhoogste certificeringen behalen. Onze klanten zijn hiermee verzekerd van de beste oplossingen en kunnen erop vertrouwen dat wij opleveringen en beheer naar volle tevredenheid uitvoeren. Door de versterking van ons partnership met Cato Networks kunnen onze klanten écht Global Control as-a-service afnemen.”

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!