Witold Kepinski - 02 juni 2023

DMP bereikt NetApp Platinum Partnerstatus

DMP, specialist in complete oplossingen voor veilig en betrouwbaar data management, kondigt aan dat het door NetApp is beloond met de Platinum Partnerstatus binnen het NetApp Partner Sphere Program.

DMP bereikt NetApp Platinum Partnerstatus image

De afgelopen jaren is de vraag naar de diensten van DMP flink toegenomen. Daarom heeft de dienstverlener de samenwerking met NetApp opgevoerd om de eigen expertise en slagkracht voor storage-management, back-up & recovery en Infrastructure as a Service (IaaS) naar een hoger plan te tillen. DMP heeft daarbij zijn kennis en kunde over NetApp aanzienlijk uitgebreid met NetApp Solution Competenties en NetApp Service en support certificaten. De Platinum Partnerstatus positioneert DMP als één van de meest kundige partijen op het gebied van NetApp binnen de Nederlandse markt en signaleert dat DMP klanten optimaal kunnen profiteren van expert-advies en diensten rondom NetApp oplossingen.

In tijden van schaarste op het gebied van technische expertise en toenemende IT-complexiteit zijn organisaties steeds meer op zoek naar manieren om hun IT-afdeling te ontzorgen. Met de Platinum Partnerstatus erkent NetApp de inspanningen die beide partijen hebben geleverd om ervoor te zorgen dat organisaties met hun storage-vraagstukken terecht kunnen bij DMP, ongeacht de complexiteit. 

Ian Koch (foto), Sales Manager Benelux bij DMP: “Met NetApp's betrokkenheid hebben we al veel kunnen bereiken. De eerlijke en constructieve input van beide partijen heeft ons partnerschap versterkt. We zijn erg trots op deze erkenning van NetApp en hebben veel vertrouwen in een geweldige toekomst samen! ”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!