Witold Kepinski - 07 juni 2023

Storware werkt samen met DataCore Software

Storware kondigt de samenwerking aan met DataCore Software, speler op het gebied van softwaregedefinieerde opslag. Storware Backup and Recovery kan nu worden geïntegreerd met DataCore SWARM-opslagoplossingen, waardoor zakelijke klanten een uitgebreide oplossing voor gegevensbescherming en -herstel krijgen.

Storware werkt samen met DataCore Software image

Zowel Storware als DataCore Software leggen de nadruk op een pro-consument en toekomstgerichte benadering van zakelijke behoeften, inclusief geen vendor lock-in benadering en ondersteuning voor gemengde hypervisor-omgevingen. Bovendien biedt de integratie van Storware Backup and Recovery met DataCore Software-opslagoplossingen verschillende voordelen voor zakelijke klanten, om nog maar te zwijgen van geavanceerde bescherming tegen ransomware.

Partnerschap hoogtepunten:

Organisaties kunnen gelaagde opslag gebruiken om opslagkosten te verlagen, terwijl ze er toch voor zorgen dat back-upgegevens gemakkelijk toegankelijk en in hoge mate beschikbaar zijn.

Organisaties kunnen ervoor zorgen dat hun back-upgegevens altijd beschikbaar en toegankelijk zijn, zelfs in het geval van een storing in het opslagsysteem of een calamiteit.

Storware Backup and Recovery biedt een uniforme console voor het beheer van back-uptaken, terwijl DataCore Swarm een ​​enkele weergave biedt van gegevens over meerdere locaties en opslagtypen, waardoor het beheer van back-upgegevens wordt vereenvoudigd.

Met de integratie kan Storware Backup and Recovery gebruikmaken van de krachtige opslagoplossingen van DataCore Software om snellere back-up- en hersteltijden te bieden.

Het integreren van Storware Backup en Recovery met de opslagoplossingen van DataCore Software biedt een kosteneffectieve oplossing, waardoor zakelijke klanten hun gegevens kunnen beschermen zonder hun budget te overschrijden.

"Ik vind het geweldig om met DataCore Software te werken, aangezien ons partnerschap ons in staat heeft gesteld een geweldige integratie met de opslaginfrastructuur tot stand te brengen. Als gevolg hiervan ontving de markt, voornamelijk klanten uit de zakelijke sector, een complete oplossing die uitgebreide opties voor gegevensbescherming en -herstel biedt", zegt Jan Sobieszczański, CEO van Storware. “De integratie van Storware Backup and Recovery met DataCore Swarm heeft ons in staat gesteld om onze klanten een end-to-end en probleemloze databeheerervaring te bieden, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten in het vertrouwen dat hun gegevens veilig en toegankelijk zijn altijd.

DataCore Swarm is een softwaregedefinieerd opslagplatform dat een uniforme opslaginfrastructuur biedt voor on-premises en cloudomgevingen. Het heeft een globale naamruimtefunctie die een enkele weergave van gegevens over meerdere locaties en opslagtypen biedt, waardoor gegevensmigratie tussen verschillende opslagsystemen en locaties eenvoudiger wordt. Het platform heeft een gedistribueerde architectuur die kan worden opgeschaald om grote hoeveelheden gegevens te verwerken en geavanceerde gegevensservices zoals gegevensbescherming, gegevensreductie en gegevenslagen om de opslaginfrastructuur te optimaliseren voor prestaties en kosten.

"Door onze samenwerking met Storware kunnen we de markt uitgebreide gegevensbescherming bieden tegen cyberaanvallen, zoals ransomware. Onze wederverkopers bieden een complete, gecertificeerde oplossing die continu wordt bijgewerkt door middel van nauwe samenwerking", zegt Joerg Schweinsberg, Channel Director Central Europe bij DataCore Software.

Door Storware Backup and Recovery te integreren met DataCore Swarm, kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun gegevens efficiënt worden beschermd en geback-upt. Storware Backup and Recovery biedt toekomstgerichte back-up- en herstelmogelijkheden, waaronder incrementele en differentiële back-ups, granulaire herstelopties en geautomatiseerde planning van back-ups. DataCore Swarm biedt daarentegen een zeer beschikbaar en schaalbaar opslagplatform dat grote hoeveelheden back-upgegevens aankan.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Arctic Wolf BW vierkant
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!