Witold Kepinski - 07 juni 2023

Thales introduceert CipherTrust Data Security Platform as-a-Service

Thales, leverancier van IT- en security-oplossingen, introduceert een nieuwe ‘as-a-service’-variant van zijn CipherTrust Data Security Platform.

Thales introduceert CipherTrust Data Security Platform as-a-Service image
Organisaties kunnen de cloudoplossing daarmee op abonnementsbasis afnemen. Dit sluit aan op het streven van Thales om klanten keuzevrijheid en flexibiliteit te bieden bij het gebruik van de mogelijkheden van zijn platform voor de classificatie van data, encryptie, sleutelbeheer en secrets management. 

Thales CipherTrust Cloud Key Management (CCKM) is de eerste oplossing van Thales die per direct kan worden afgenomen op basis van het ‘as-a-service’-model.


Vereenvoudigde informatiebeveiliging

Het CipherTrust Data Security Platform van Thales helpt organisaties met het vereenvoudigen van processen voor informatiebeveiliging in omgevingen op locatie en in de cloud. Dit maakt het mogelijk om de impact van cyberbedreigingen en de operationele complexiteit te minimaliseren. Het platform voorziet in krachtige tools voor het lifecycle management van encryptiesleutels en de beveiliging van data die de zakelijke risico’s en beheeroverhead aanzienlijk terugdringen. Het platform biedt daarnaast toegang tot integraties met zakelijke storage-oplossingen, servers, databases, applicaties en clouds van leveranciers.
Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SLTN Vierkant
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!