Witold Kepinski - 06 juni 2023

Cisco onthult tech en branchespecifieke innovaties

Cisco heeft Cisco LIVE 2023 in Mandalay Bay in Las Vegas afgetrapt, een netwerk- en beveiligingsevenement dat de wereldwijde Cisco-gemeenschap samenbrengt om de nieuwste innovaties te demonstreren en aanwezigen te inspireren om te streven naar een een meer inclusieve toekomst voor iedereen. Het evenement van dit jaar zal bijna 20.000 aanwezigen persoonlijk verwelkomen, met bijna een miljoen meer die van over de hele wereld afstemmen via een live gestreamd digitaal evenement (registreer hier voor virtuele livestream en on-demand content), Cisco LIVE 2023 is ingesteld om Cisco's meest impactvolle conferentie tot nu toe te worden.

Cisco onthult tech en branchespecifieke innovaties image


Leidinggevenden van Cisco, waaronder voorzitter en CEO Chuck Robbins (foto), nemen het podium om te delen hoe Cisco nieuwe oplossingen levert waarmee onze klanten en partners veerkrachtiger en veiliger kunnen zijn in een dynamische en snel evoluerende toekomst. Nu organisaties proberen te reageren op enorme technologische verschuivingen, waaronder cloud, AI, beveiliging, de explosie van applicaties en hybride werk, hebben ze een partner nodig die ze kunnen vertrouwen. Cisco's gevestigde leiderschap op het gebied van netwerken, samen met de breedte van zijn portfolio en partnerecosysteem, biedt klanten en partners een uniek voordeel. Bovendien zullen vandaag aangekondigde innovaties in Cisco's portfolio en partnerecosysteem klanten en partners helpen om de kansen die voor hen liggen te grijpen.

Klanten van Cisco voegen zich bij leidinggevenden op het podium om te benadrukken hoe belangrijk Cisco een belangrijke rol speelt als technologieleverancier en strategische zakenpartner. Bekende klanten zijn Audi, Carhartt, MGM Resorts International en de National Football League (NFL). NFL Chief Security Officer Cathy L. Lanier zal benadrukken hoe Cisco en de NFL de afgelopen jaren hebben samengewerkt om de Super Bowl veilig te stellen.

“We zijn verheugd om dit jaar op Cisco Live baanbrekende innovatie en een robuuste reeks nieuwe mogelijkheden in ons portfolio met onze klanten te delen. We geloven dat er een enorme kans voor Cisco in het verschiet ligt, aangezien we ons in een unieke positie bevinden om onze klanten te helpen bij het oplossen van veel van hun grootste zakelijke uitdagingen met behulp van technologie. Of het nu gaat om beveiliging, connectiviteit, toepassingen of duurzaamheid, Cisco is de partner bij uitstek om onze klanten te helpen transformeren en zich aan te passen”, aldus Chuck Robbins, voorzitter en CEO van Cisco. "Ons leiderschap is verheugd om alles te delen waar onze teams aan hebben gewerkt, evenals onze visie voor Cisco's portfolio terwijl we ernaar streven om eenvoudiger, inclusiever en duurzamer te worden."

Productinnovaties van Cisco pakken de belangrijkste uitdagingen van klanten aan

Tijdens Cisco Live worden nieuwe technologieën en productontwikkelingen worden gepresenteerd op het gebied van netwerken, beveiliging, samenwerking en geoptimaliseerde toepassingen. Daarnaast onthulde het bedrijf zijn visie om een ​​meer uniforme ervaring voor klanten en partners te bereiken door de overstap naar platforms en de cloud te versnellen, waardoor het hele productportfolio drastisch wordt vereenvoudigd.

Volgens het State of Global Innovation-rapport van Cisco geeft 85% van de IT-professionals aan eenvoud in hun IT-systemen te waarderen. De nieuwe technologieën die vandaag zijn geïntroduceerd, onderstrepen Cisco's toewijding om gebruikerservaringen te vereenvoudigen en te verbeteren. Vandaag aangekondigde technologieën omvatten:

  • Cisco Networking Cloud : met vereenvoudiging als kern, geeft de Cisco Networking Cloud-visie aan hoe Cisco een enkele platformervaring zal bieden voor het naadloos beheren van alle netwerkdomeinen. De Cisco Networking-cloud wordt het krachtige en intelligente platform om het netwerk proactief te beheren, silo's te elimineren, prestaties te verzekeren en de menselijke werklast te verminderen.
  • Cisco-beveiligingsverbeteringen : nieuwe Cisco Secure Access (een security service edge, SSE, oplossing) biedt wrijvingsloze toegang op elke locatie, elk apparaat en elke toepassing via één platform. Cisco's nieuwe Secure Firewall 4200 biedt naadloos verbonden ervaringen op kantoor of onderweg, naast Cisco Multicloud Defense, dat de weg wijst naar beveiliging in elke omgeving.
  • Cloud Native Application Security : er komen verbeterde mogelijkheden naar Panoptica die volledige cloud native applicatielevenscyclusbescherming zullen bieden, van code via ontwikkeling tot productieruntime in de huidige gedistribueerde multicloud-omgevingen.
  • Full-Stack Observability (FSO): Cisco heeft de algemene beschikbaarheid van zijn FSO-platform aangekondigd, waardoor klanten een robuust applicatie-ecosysteem kunnen ontwikkelen en laten groeien op basis van een open, uitbreidbare architectuur. Dit omvat nieuwe en unieke use cases in één enkel verbruiksmodel. Bovendien zorgt Cisco's nieuwe bidirectionele integratie tussen AppDynamics en ThousandEyes voor krachtige monitoring van de digitale ervaring van klanten en vult het gaten in de waarneembaarheid met snel bruikbare aanbevelingen en inzichten.
  • Generatieve AI-aangedreven beveiliging en hybride werkmogelijkheden: nieuwe generatieve AI-aangedreven samenvattingsmogelijkheden in Webex door Cisco zullen de productiviteit verhogen en de klantervaring verbeteren. Bovendien zullen nieuwe AI-mogelijkheden in Cisco Security Cloud de complexiteit wegnemen, het beleidsbeheer vereenvoudigen en de reactie op bedreigingen verbeteren. Om de voortdurende vooruitgang van Cisco op het gebied van AI-mogelijkheden voor hybride werkruimten te ondersteunen, kondigt Cisco de Room Bar Pro aan , met de krachtigste processor en in staat om te worden ingezet in de meest gebruikte werkruimten van klanten.

Cisco stuwt klant- en partnerinnovaties voort

Nieuwe aanbiedingen die op Cisco Live worden onthuld, pakken rechtstreeks de belangrijkste uitdagingen aan waarmee onze klanten en partners worden geconfronteerd en ontsluiten hun vermogen om hun eigen innovaties te creëren en te leveren, met behulp van de toonaangevende platforms en technologieën van Cisco.

Tijdens Cisco Live zal Cisco, samen met klanten en partners, het volgende laten zien:

  • Het Cisco-stadion: hier in het epicentrum van entertainment laat Cisco zien hoe het zorgt voor naadloze fanervaringen in stadions over de hele wereld. Deelnemers worden uitgenodigd om een ​​wedstrijd te fluiten en instant replay-technologie uit te proberen om 'de call te maken'.
  • Autonomous Living Project: Ignite Technology en Launchcode werken samen met ons Country Digital Acceleration Program (CDA) en Cisco Innovation Labs om de droom van onafhankelijk leven werkelijkheid te laten worden voor mensen met verschillende capaciteiten. Bezoekers krijgen een interactieve hometour om te zien hoe slimme technologie dit mogelijk maakt.
  • Smart Building Technology: een gezamenlijke oplossing met Schneider Electric die eigenaars van gebouwen en facility managers meer inzicht geeft om energie-, verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen te regelen en te optimaliseren om het energieverbruik en de CO2-uitstoot in de gebouwensector te verminderen.

Cisco blijft duurzaamheid en AI-oplossingen leveren

Volgens de State of Global Innovation-enquête van Cisco was de belangrijkste reden waarom technologische innovatie ertoe doet, het creëren van meer duurzame, energie-efficiënte of ecologisch bewuste technologische opties. Cisco is van mening dat duurzaamheid een zakelijke noodzaak is en richt zich op het verbeteren van de energie-efficiëntie van producten, het toepassen van principes van de circulaire economie en het ontwikkelen van producten en oplossingen waarmee klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen versnellen.

Terwijl onze klanten hun activiteiten koolstofarm willen maken, blijft Cisco prioriteit geven aan duurzaamheid en energiebeheer in zijn producten en oplossingen. Op 7 juni zal Cisco benadrukken hoe het - samen met zijn partners - klanten helpt sneller vooruitgang te boeken in de richting van hun duurzaamheidsdoelen.

Evenzo is Cisco al lang een leider in het gebruik van AI in zijn netwerk-, beveiligings- en samenwerkingsportfolio's. Cisco's geschiedenis in het gebruik van AI omvat een breed scala aan gebruiksscenario's en bedrijfsimplementaties, variërend van onder andere intelligente netwerken en connectiviteit, cyberbeveiliging, klantverkoop en -ondersteuning, chatbots en hybride werktools. Cisco onthult tijdens Cisco Live nieuwe, krachtige generatieve AI-technologie die organisaties zal helpen de productiviteit en eenvoud voor hun personeel te vergroten.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!