Witold Kepinski - 08 juni 2023

Snyk koopt Enso security voor verbeterde AppSec zichtbaarheid

Snyk, speler op het gebied van ontwikkelaarsbeveiliging, heeft aangekondigd dat het akkoord is gegaan met de overname van Enso Security , pioniers van de eerste Application Security Posture Management (ASPM)-oplossing in de branche. De overname is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 worden afgerond.

Snyk koopt Enso security voor verbeterde AppSec zichtbaarheid image

Samen met de lancering van Snyk's nieuwste innovatie, Insights, een unieke mogelijkheid om prioriteiten te stellen met code-naar-cloud-applicatie-intelligentie, kunnen internationale ondernemingen hun algehele AppSec-houding nu effectiever beheren. Gecombineerd zullen deze nieuwe mogelijkheden Snyk-klanten de tools bieden die ze nodig hebben om een ​​beveiligingsprogramma voor ontwikkelaars op schaal effectief te beheren en te beheren.

"Naarmate DevSecOps steeds meer mainstream wordt, zet Snyk zich in om voort te bouwen op zijn marktleiderschap door belangrijke nieuwe mogelijkheden toe te voegen waarmee beveiligingsleiders kunnen groeien en hun wereldwijde beveiligingsprogramma's voor ontwikkelaars op schaal kunnen beheren", aldus Peter McKay, CEO van Snyk . “We kijken ernaar uit om het innovatieve Enso-team te verwelkomen als onze nieuwste Snykers. We zijn volledig afgestemd op onze gedeelde visie om meer organisaties te helpen hun concurrentie voor te blijven door hun innovatietempo standaard veilig te verhogen.”

De overname van Enso Security maakt deel uit van SnykLaunch June 2023 , een reeks nieuwe innovaties die het Snyk Developer Security Platform verder versterken

Arctic Wolf BW vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!