Witold Kepinski - 08 juni 2023

NextStep24 is Arctic Wolf Benelux Partner of the Year 2023

NextStep24 is uitgeroepen tot Arctic Wolf's Benelux Partner of the Year 2023. De award geeft erkenning van de inzet van het bedrijf om de cybersecurity van zijn klanten te verbeteren via een strategisch partnerschap met Arctic Wolf. Bij het partnerschap ligt de focus op een gezamenlijke bedrijfsgroei en -planning, maar ook op engagement en training. Daarnaast richt deze samenwerking zich op het stimuleren van de vraag naar securityoplossingen en op het optimaal inrichten van deze oplossingen bij gezamenlijke klanten.

NextStep24 is Arctic Wolf Benelux Partner of the Year 2023 image


“We zijn erg blij met Arctic Wolf als zakenpartner. Samen met hen kunnen we onze belofte aan de markt waarmaken, namelijk binnen elk bedrijf in de Benelux de gegevensbescherming op het juiste niveau brengen. We zijn een goede fit omdat wij de juiste klanten hebben voor Arctic Wolf en Arctic Wolf de juiste aanvulling op ons portfolio biedt. Zo kunnen we verder groeien en een grotere speler worden in deze sector”, zegt Teun Snoek, Managing Partner bij NextStep24.

De Arctic Wolf Partner of the Year Awards worden nu al voor het 6e achtereenvolgende jaar toegekend aan de partners die het meest succesvol zijn om hun klanten tegen cybersecurityrisico’s te beschermen met de security operations oplossingen van Arctic Wolf.

“NextStep24 bestaat nu acht jaar en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van dataprotectie-oplossingen en -diensten. Dit doen we samen met een selecte groep vendors waarvan Arctic Wolf een belangrijke en betrouwbare partner is geworden. Onze klanten bevinden zich in alle segmenten van de markt. De focus ligt hierbij echter op het hogere mkb-segment”, vervolgt Snoek.

“De Arctic Wolf partner community speelt een essentiële rol in het verbeteren van de cybersecuritystrategie van hun klanten, door het omarmen van security operations. We zijn er trots op om met deze partners samen te werken en gezamenlijk een einde te maken aan cyberrisico's”, zegt Johnny Ellis, EMEA Channel Director bij Arctic Wolf. “Met onze Partner of the Year Awards zetten we de partners die onze missie delen om een einde te maken aan cyberrisico’s in het zonnetje en wordt er erkenning gegeven aan hun goede prestaties. We feliciteren de winnaars met hun prestaties.”

Arctic Wolf is een wereldwijde leider in security operations en levert een cloud-native platform voor security operations dat is ontworpen om een einde te maken aan cyberrisico's. De Arctic Wolf Security Operations Cloud is gebaseerd op security-telemetrie uit endpoint-, netwerk- en cloudbronnen en analyseert meer dan 3 biljoen security events per week over de hele wereld, waardoor klanten van vrijwel van elke omvang in een groot aantal sectoren vertrouwen kunnen hebben in hun beveiligingspositie, paraatheid en veerkracht op lange termijn. Arctic Wolf levert geautomatiseerde bescherming tegen bedreigingen, respons en herstelmogelijkheden op iedere schaalgrootte en stelt organisaties van vrijwel elke omvang in staat om met één druk op de knop security operations van wereldklasse te realiseren.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!