Witold Kepinski - 08 juni 2023

SAP-specialist Ando Group neemt Amista en Blents over

De Ando Group is specialist in SAP-oplossingen, data-integratie en document automation. Door de uitbreiding versterkt zij significant haar positie als strategische IT-partner en expert in de transformatie naar de intelligent enterprise. Voortaan zijn er zo’n 250 professionals werkzaam voor de groep.

SAP-specialist Ando Group neemt Amista en Blents over image

De Ando Group, met bedrijven zoals Anrova Solutions, RecoMatics, V-Chain, Zeibur en Domani Business Solutions, verwelkomt trots de toetreding van Belgische ICT-spelers Amista en Blents. Op 25 mei 2023 werd hiervoor de overeenkomst getekend.

Sterke implementatiepartner

Door deze samenwerking beschikt de Ando Group over nog meer resources en kennis om organisaties, van klein tot groot, te begeleiden in hun digitale transitie. De kwalitatieve dienstverlening waar de groep prat op gaat, zal nu, meer dan ooit, hand in hand gaan met een breder product- en dienstenaanbod. Met deze uitbreiding beoogt de Ando Group een positie als één van de belangrijkste implementatiepartners voor ICT-transitie naar de cloud, in de Benelux-markt.

Optimaal transformatietraject

Kris Adriaenssens, CEO van Ando Group, verklaart: “Deze operatie stelt ons in staat om ons expertisegebied en onze dienstverlening verder te versterken. De intelligent enterprise is belangrijker dan ooit en wij willen klanten hierin zo volledig mogelijk ondersteunen.” Pieter-Jan Deraedt, CEO van Amista, voegt hieraan toe: "We zijn verheugd om deel uit te maken van de Ando Group. Als specialist in innovatieve SAP-oplossingen brengen we complementaire kennis en ervaring mee. We kijken erg uit naar de groei door en met elkaar.” Olivier Verstrynge, COO van Blents gaat verder: “Met deze stap bieden we de markt een unieke combinatie van technologische expertise, diepgaande kennis en professionalisme.”

Geografische groei

De toevoeging van Amista en Blents aan de Ando Group verstevigt de geografische aanwezigheid van de groep in de Benelux en Frankrijk. De groep breidt haar product- en dienstenaanbod op deze markten aanzienlijk uit. Met meer dan 250 professionals en een groot internationaal klantenbestand is de groep nog beter gepositioneerd voor verdere groei en succes op de markten waar zij actief is. De Ando Group heeft kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Hongarije en India.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!