Witold Kepinski - 08 juni 2023

Arctic Wolf Security Operations Warranty tot 1 miljoen dollar is beschikbaar

Arctic Wolf breidt zijn Arctic Wolf Security Operations Warranty uit naar Europa en Australië/ Nieuw-Zeeland (ANZ-regio). Klanten, die in aanmerking komen voor deze garantie, worden door Arctic Wolf financieel ondersteund tot 1 miljoen US dollar als zij te maken krijgen met een groot cybersecurityincident.

Arctic Wolf Security Operations Warranty tot 1 miljoen dollar is beschikbaar image

Uit recent onderzoek van Arctic Wolf blijkt dat 40% van de onderzochte organisaties geen volledige cyberverzekering heeft. Daarnaast blijkt dat de meerderheid van de organisaties die wel een cyberpolis hebben afgesloten, denkt dat deze polis de kosten van een groot cyberincident niet volledig dekt. De Arctic Wolf Security Operations Warranty is ontwikkeld om organisaties meer financiële ondersteuning te bieden en daarmee dit aspect van het cyberrisico te verkleinen.

“Geen enkele cybersecuritytool kan alle aanvallen volledig tegenhouden. Arctic Wolf heeft zich daarom altijd gericht op het bieden van een combinatie van effectieve cybersecurity-oplossingen en oplossingen die organisaties helpen om de zakelijke veerkracht te versterken”, zegt Dan Schiappa, Chief Product Officer bij Arctic Wolf. “De uitbreiding van de Arctic Wolf Security Operations Warranty naar Europa en de ANZ-regio toont opnieuw dat we voorop lopen op het gebied van security operations. Daarnaast is dit een bewijs dat we vertrouwen hebben in onze Arctic Wolf Security Operations Cloud in combinatie met de Security Operations Warranty om cyberaanvallen te detecteren en te voorkomen.”

De Arctic Wolf Security Operations Warranty is kosteloos beschikbaar voor nieuwe klanten en klanten die hun contract met Arctic Wolf hernieuwen en die gebruik maken van Arctic Wolf Managed Detection and Response en aanvullende oplossingen van Arctic Wolf. De garantie biedt tot 1 miljoen US dollar ter ondersteuning voor incident response, juridische en regelgevingskosten en andere gerelateerde bedrijfskosten die kunnen voortvloeien uit een ransomware-aanval, een BEC (Business Email Compromise) -incident of andere ernstige grootschalige cyberincidenten.

De uitbreiding van de Arctic Wolf Security Operations Warranty werd bekendgemaakt tijdens Partner Jam, de week waarin Arctic Wolf zijn channel-, alliance- en assurantie-partners in het zonnetje zet. Arctic Wolf biedt zijn partners aantrekkelijke incentives, sales tools en technische ondersteuning, waarmee ze hun klanten belangrijke security operations expertise en oplossingen kunnen bieden. Het Arctic Wolf Partner Program telt inmiddels wereldwijd ruim 1.300 leden, waarvan 200 in EMEA en de ANZ-regio, waaronder medocino Hamburg GmbH, de Europese Alpha partner van het jaar van Arctic wolf.

“Veel cybersecurityleveranciers beweren dat ze cyberaanvallen kunnen tegenhouden, maar weinigen zijn ook bereid om echt achter die beweringen te staan. Dat is waarmee Arctic Wolf en hun Security Operations Warranty nu deze industrie opschudden,” zegt Stephan Beckmann, chief executive officer bij medocino Hamburg GmbH. “Met het Arctic Wolf Security Operations Cloud voorziet Arctic Wolf in een marktbehoefte, door security operations van een hoog niveau haalbaar te maken voor elk bedrijf. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot EMEA Alpha Partner of the Year en kijken ernaar uit om samen met Arctic Wolf een einde te maken aan het cyberrisico voor onze gezamenlijke klanten.”

Arctic Wolf helpt organisaties om een einde te maken aan cyberrisico’s door cyberdreigingen te identificeren, detecteren, erop te reageren en ervan te herstellen. De Arctic Wolf Security Operations Cloud omvat het volledige security operations framework. Hieronder vallen Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk, Managed Cloud Monitoring, Managed Security Awareness en Incident Response - geleverd via het ‘Concierge Delivery Model’.

Kijk voor meer informatie over de Arctic Wolf Security Operations Warranty op https://arcticwolf.com/

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!