Witold Kepinski - 08 juni 2023

Dizzion neemt Frame over van Nutanix

Dizzion, een leverancier van Desktop as a Service (DaaS) en Composable Digital Workspaces, heeft de afronding aangekondigd van de overname van de Frame-businessunit van Nutanix. Door Dizzion te combineren met Frame ontstaat een van de grootste onafhankelijke DaaS-bedrijven, met die wereldwijd worden geleverd.

Dizzion neemt Frame over van Nutanix image

Door deze transactie zullen zowel Dizzion- als Nutanix-klanten profiteren van de wereldwijde mogelijkheden van Dizzion op het gebied van end-to-end ontwerp, implementatie, Managed DaaS, Compliance Services (PCI, HIPAA, SOC en GDPR) en meer flexibiliteit en keuze met gecombineerde leveringsopties voor AWS, Azure, Google Cloud Platform, IBM Cloud en door de klant geleverde Nutanix-infrastructuur.

"We zijn verheugd om de Frame- en Dizzion-families te verenigen en om nauw samen te blijven werken met Nutanix, waardoor onze leidende positie in de End User Computing (EUC)-markt wordt versterkt", aldus Steve Prather, CEO van Dizzion . "Samen leveren Dizzion en Frame het meest uitgebreide DaaS-aanbod dat wereldwijd beschikbaar is, van door de leverancier samengestelde tot door de leverancier beheerde services die de algemene markt- en klanttrends ondersteunen tot Managed DaaS."

"De gecombineerde krachten van Dizzion en Frame stellen klanten in staat om toonaangevende DaaS-oplossingen in te zetten", aldus Tarkan Maner , Chief Commercial Officer van Nutanix. "We kijken ernaar uit om met Dizzion samen te werken om onze gezamenlijke klanten een complete DaaS-oplossing te bieden, inclusief ons Nutanix Cloud Platform." AQ Technology Partners trad op als de exclusieve financiële adviseur van Nutanix bij de transactie.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!