Witold Kepinski - 10 juni 2023

Avisi Consultancy en Idalko bundelen krachten

Atlassian Platinum en monday.com Gold Partners, die actief zijn in respectievelijk Nederland, België en Frankrijk, en Avisi Consultancy en Idalko, hebben onlangs hun strategisch partnership aangekondigd. Het nieuwe bedrijf zal gaan opereren onder de naam Idalko Nederland en bundelt hiermee meer dan 10 jaar aan expertise, vaardigheden en passie op het gebied van Atlassian en monday.com.

Avisi Consultancy en Idalko bundelen krachten image

"We zijn verheugd om onze krachten met Idalko te bundelen en ons aanbod van producten en diensten naar een nog hoger niveau te tillen", aldus Barri Jansen, CEO van Avisi Consultancy. "Onze gedeelde visie en passie voor het leveren van innovatieve oplossingen en diensten stelt ons in staat om onze klanten beter van dienst te zijn en meer kansen te bieden aan onze medewerkers." Manuel Pattyn, Managing Director van Idalko, voegt hieraan toe: "Het strategisch partnership met Avisi Consultancy is een prachtig avontuur voor ons allemaal."

In de nieuwe bedrijfsstructuur wordt Avisi Consultancy per juni 2023 omgezet naar Idalko Nederland bv, Idalko nv wordt Idalko bv en Idalko France blijft ongewijzigd. Avisi Consultancy was onderdeel van het Arnhemse softwarebedrijf Avisi. 

De afsplitsing stelt Avisi in staat om zich nog meer te richten op hun corebusiness rondom softwareontwikkeling, cloud-diensten en apps.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!