Wouter Hoeffnagel - 13 juni 2023

Provincies Noord- en Zuid-Holland gunnen aanbesteding voor software aan Computacenter

Wereldwijde IT-reseller Computacenter maakt bekend onlangs de aanbesteding gegund te hebben gekregen van de provincies Noord- en Zuid Holland voor de levering van de standaard software en bijbehorende dienstverlening. De gunning is voor een periode van twee jaar, met de optie tot verlenging van nog eens twee jaar. De opdrachtwaarde van de aanbesteding vertegenwoordigd 40 miljoen euro; 16 miljoen euro voor de provincie Noord-Holland en 24 miljoen euro voor de provincie Zuid-Holland.

Provincies Noord- en Zuid-Holland gunnen aanbesteding voor software aan Computacenter image

De provincies Noord- en Zuid-Holland kiezen voor een gezamenlijke aanbesteding met als doel één partner te contracteren die het inkoopproces van nieuwe software sneller en efficiënter maakt. Onder meer de transparantie, marktconformiteit en focus op duurzaamheid spreken de provincies aan, meldt Computacenter. Zo heeft de IT-reseller de ambitie om in 2040 met de gehele keten netto-zero te bereiken.

Nils Veerman, sales director bij Computacenter: “De overeenkomst die wij nu hebben gesloten met beide provincies past perfect in onze strategie. De dienstverlening van Computacenter is er namelijk op gericht zowel nationaal als internationaal grote organisaties binnen de publieke en private sector te ondersteunen met het inkopen, transformeren en beheren van hun technologie-infrastructuur. Bij onze klanten adviseren en leveren wij oplossingen en diensten in de volle breedte op het gebied van werkplek-, datacenter-, netwerk- en securityoplossingen. Software loopt hier als een rode draad doorheen; zonder software bestaat er immers geen functionaliteit voor de gebruiker. Na de succesvolle aanbestedingsprocedure verwelkomen wij beide provincies van harte bij Computacenter.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!