Redactie - 15 juni 2023

Pax8 belicht toekomstvisie van zijn cloud marketplace

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce, heeft nieuws aangekondigd door zijn marktvisie te onthullen tijdens de uitverkochte inaugurele partnerconferentie, Pax8 Beyond. De aankondiging wekte opwinding bij meer dan 1.200 Managed Service Providers (MSP's), leveranciers, analisten en media toen leidinggevenden van Pax8 het podium betraden om de innovatieve roadmap te onthullen. Pax8 blijft partners voorzien van geavanceerde producten en oplossingen in het zich ontwikkelende technologielandschap, waardoor haar positie als leider en drijvende kracht achter innovatie in het IT-kanaal wordt verstevigd.

Pax8 belicht toekomstvisie van zijn cloud marketplace image

"Vandaag was een gedenkwaardige gelegenheid voor Pax8 toen we de toekomst van onze cloudmarktplaats onthulden, een belangrijke mijlpaal in onze reis", aldus John Street, Chief Executive Officer bij Pax8. "We zijn verheugd om onze visionaire aanpak en uitvoeringstraject te introduceren, waarbij we partners unieke mogelijkheden bieden om klanten te werven en gegevensgestuurde inzichten te bieden in de levenscyclus van hun klanten."

De visie van Pax8 voor de toekomst van cloudmarktplaatsen is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van partners en leveranciers door een marktplaatsplatform te leveren dat de groei van partners versnelt door middel van innovatieve datagestuurde klantinzichten.

Toekomst cloud-marktplaats

“De huidige status-quo van cloud-marktplaatsen is die van een eenvoudige productcatalogus. De toekomst van marktplaatsen ligt in datagestuurd zijn, inzicht krijgen in de veranderende behoeften van klanten en partners voorzien van tools om oplossingen effectief te verkopen. Dit omvat geavanceerde mogelijkheden voor klantlevenscyclus en productmapping. Het is cruciaal om partners te informeren over de behoeften van hun klanten door middel van beveiligingshouding en oplossingsdekking”, zegt Scott Chasin, Chief Technology Officer bij Pax8.

Pax8's toekomstige cloud-marktplaats zal partners een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde software-as-a-service (SaaS)-producten blijven bieden en voor het eerst een volledig geïntegreerde Configure-Price-Quote (CPQ)-ervaring voor cloud, hardware en services gebruiken . Bovendien kunnen partners winkelpuien voor klanten creëren en beheren om oplossingen te presenteren, facturering te beheren en ondersteuning te bieden.

"Terwijl de wereld conversatie-AI en een zelfbedieningsbenadering voor het proberen en kopen van SaaS omarmt, stimuleert Pax8 door de markt geleide groei door klanten te verbinden met door partners samengestelde winkelpuien met oplossingen en diensten", aldus Chasin.

Motor voor klantenwerving

Pax8 kondigde ook de eerste marktplaats voor kleine en middelgrote bedrijven (mkb) in de branche aan, die MSP's een motor voor klantenwerving zal bieden om toekomstige groei te stimuleren.

De onthulling van de marktvisie van Pax8 geeft een glimp van hoe het de industrie zal blijven transformeren. Het bedrijf heeft ambitieuze plannen om een ​​breed scala aan innovatieve producten en oplossingen te introduceren die klantgerichte, naadloze interacties tussen partners, leveranciers en klanten zullen bevorderen, waardoor de marktervaring verder wordt verbeterd. Ook staat de lancering van de mobiele app van Pax8 op stapel, die later dit jaar beschikbaar zal zijn, waardoor partners altijd en overal gemakkelijk toegang hebben tot de cloudmarktplaats van Pax8.

Ga voor meer informatie over Pax8 naar www.pax8.com .

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!