Witold Kepinski - 16 juni 2023

Asimo Networks lanceert Point of Presence in maincubes AMS01 datacenter Amsterdam

Asimo Networks, een aanbieder van netwerkdiensten, kondigt de lancering aan van een nieuwe Point of Presence (PoP) in het gerenommeerde maincubes AMS01 datacenter in Amsterdam. Deze strategische samenwerking stelt Asimo in staat om haar klanten en partners nog beter te bedienen en hoogwaardige netwerkconnectiviteit te bieden.

Asimo Networks lanceert Point of Presence in maincubes AMS01 datacenter Amsterdam image

Als een vooraanstaande speler in de netwerksector is Asimo Networks altijd op zoek naar manieren om het dienstenaanbod te optimaliseren en uit te breiden. De nieuwe PoP in het maincubes datacenter biedt een krachtige en betrouwbare infrastructuur voor de hosting en levering van essentiële netwerkdiensten aan klanten in de regio.

Het maincubes datacenter in Amsterdam staat bekend om zijn geavanceerde faciliteiten, uitstekende beveiliging en betrouwbare netwerkverbindingen. Door de samenwerking met maincubes kan Asimo Networks profiteren van de state-of-the-art infrastructuur en hoogwaardige connectiviteit om klanten de best mogelijke service te bieden.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met maincubes aan te kondigen en de lancering van onze nieuwe PoP in hun geavanceerde datacenter in Amsterdam", aldus Daniël van Wijnen, CEO van Asimo Networks. "Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog betere netwerkervaring te bieden, met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties."

Met de nieuwe PoP kunnen klanten van Asimo Networks profiteren van snelle en veilige verbindingen, lage latentie en uitstekende betrouwbaarheid. Daarnaast opent de samenwerking met maincubes de deur naar verdere groeimogelijkheden en nieuwe innovaties in de netwerksector.

"Wij verwelkomen Asimo Networks als nieuwe carrier in ons datacenter en kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking aldus Dominik Hohmann, Partner & Channel Manager van maincubes. Asimo Networks levert complementaire diensten ten opzichte van ons maincubes datacenter portfolio."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!