Witold Kepinski - 20 juni 2023

Exclusive Networks voegt Tenable Nessus toe aan X-OD-portfolio

Exclusive Networks, een wereldwijd vertrouwde specialist op het gebied van cyberbeveiliging voor digitale infrastructuur, heeft aangekondigd dat Tenable Nessus, de breedst ingezette oplossing voor vulnerability assessment in de branche, is toegevoegd aan haar groeiende portfolio van diensten die toegankelijk zijn via X-OD, het gebruiksplatform op subscription basis van Exclusive.

Exclusive Networks voegt Tenable Nessus toe aan X-OD-portfolio image

Tenable Nessus is een oplossing voor vulnerability assessments op de markt, gebouwd voor het moderne aanvalsoppervlak van vandaag en vertrouwd door tienduizenden klanten wereldwijd om hun bedrijf veilig en operationeel te houden gegeven de toegenomen cyberbedreigingen. Met de grootste continu bijgewerkte verzameling van kwetsbaarheids- en configuratiecontroles ter wereld en de ondersteuning van Tenables deskundige kwetsbaarheidsbeoordelingsteam zet Tenable Nessus de toon voor snelheid en nauwkeurigheid bij het scannen op kwetsbaarheden.

“De toevoeging van Tenable Nessus aan onze X-OD-portfolio biedt onze partners een uniek, gedifferentieerd go-to-market-voorstel”, legt Denis Ferrand-Ajchenbaum, SVP Global Business Development & Ecosystems bij Exclusive Networks, uit. “Terwijl aanvalsoppervlakken constant veranderen, helpt Nessus beveiligingsprofessionals gelijke tred te houden met aanvallers door een snelle, eenvoudige manier te bieden om kwetsbaarheden vast te stellen en te verhelpen. De combinatie van Nessus en X-OD stelt partners in staat om ‘vulnerability assessment as a service’ voor het eerst via een gebruiksmodel op subscriptiebasis aan klanten aan te bieden, wat nieuwe terugkerende omzetmogelijkheden schept.”

“Vorig jaar hebben we ons partnerschap met Exclusive Networks uitgebreid en een belangrijke drijfveer daarbij was hoe we ons door middel van X-OD commercieel konden onderscheiden. We zijn enthousiast over deze volgende fase in onze samenwerking”, aldus Guy March, Senior Director EMEA Channels bij Tenable. “Nu steeds meer eindgebruikersorganisaties voor hun cyberbeveiligingseisen overstappen naar flexibele modellen op subscription basis, kunnen Tenable en haar partners het zich niet permitteren deze groeiende kans aan zich voorbij te laten gaan. Omdat Nessus nu deel uitmaakt van de X-OD-portfolio van Exclusive Networks, bevinden onze partners zich in een goede positie om te profiteren van de flexibele subscription economie.”

X-OD is het digitale gezicht van Exclusive Networks, het online afzetkanaal voor exclusieve producten en diensten van Exclusive Networks voor de vereenvoudiging van technologiegebruik en de versnelling van het succes van kanaalpartners in de opkomende subscription-economie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!