Witold Kepinski - 25 juni 2023

Microsoft Power Women in Tech Award voor Nerosh Raga

Microsoft kondigt aan dat Nerosh Raga, Managing Director van Accenture Nederland, winnaar is van allereerste editie van de Microsoft Power Women in Tech Awards in Nederland. De Microsoft Power Women in Tech Awards zijn in het leven geroepen om erkenning en waardering te laten zien voor vrouwelijke rolmodellen en leiders binnen het Microsoft Partner Network in West-Europa. In maart van dit jaar werden de meer dan 150 nominaties in 11 landen bekendgemaakt.

Microsoft Power Women in Tech Award voor Nerosh Raga image

‘Winnaar uit Nederland Nerosh Raga, Managing Director bij Accenture besteedt veel van haar tijd aan het ondersteunen van vrouwen in de technologie-industrie. Vanaf het begin van haar carrière is ze actief betrokken geweest bij tal van initiatieven ter bevordering van de gemeenschap, variërend van mentorschapsprogramma's, STEM-onderwijs op scholen en heeft ze zitting gehad in een NPO-adviesraad die meisjes helpt om een opleiding in technologie te volgen en hen te voorzien van werkgelegenheid.‘

De winnaars van de Microsoft Power Women in Tech Awards ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan het Women Leaders Executive Program, ontwikkeld en geleid door Jennifer Petriglieri, Associate Professor of Organisational Behaviour aan business school INSEAD.

Anke den Ouden, Algemeen Directeur Microsoft Nederland: "Een gelijke vertegenwoordiging van vrouwen in de technologie-industrie is belangrijk voor elke organisatie. Minder dan een kwart van de technologiefuncties in Europa wordt momenteel bekleed door vrouwen, terwijl onderzoek na onderzoek aantoont dat diverse teams innovatiever en effectiever zijn. Nerosh Raga vervult daarin een voorbeeldfunctie en laat zien hoe je aan die gelijke vertegenwoordig kan werken."

Nerosh Raga over de Microsoft Power Women in Tech Awards: "Deze prijs symboliseert voor mij erkenning voor de kracht van veerkracht, passie en het doorbreken van barrières. Ik deel deze prijs met alle briljante vrouwen die mij hebben geïnspireerd, de weg hebben vrijgemaakt en de vrouwen die doorgaan met het versterken, verheffen en herdefiniëren van wat mogelijk is in de wereld van technologie."

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!