Witold Kepinski - 26 juni 2023

Arrow Electronics wordt EMEA distributeur van Trellix

Arrow Electronics heeft een uitgebreide distributieovereenkomst aangekondigd met het wereldwijde cyberbeveiligingsbedrijf en de leverancier van uitgebreide detectie en respons (XDR) Trellix. Arrow zal nu de volledige reeks Trellix-producten distribueren in 17 EMEA-landen.

Arrow Electronics wordt EMEA distributeur van Trellix image

Trellix werd in 2022 opgericht na de overname door het moederbedrijf van Trellix van de zakelijke activiteiten McAfee en FireEye. Trellix heeft de endpoint-, cloud-, samenwerkings-, data- en gebruikers-, applicatie- en infrastructuurbeveiligingsmogelijkheden van beide merken gecombineerd. De focus van het bedrijf op machine learning en automatisering bij het detecteren en reageren op bedreigingen maakt beveiligingstechnologie mogelijk die kan leren en zich kan aanpassen om geavanceerde bedreigingen te bestrijden.

"We zijn toegewijd aan het herdefiniëren van de toekomst van cyberbeveiliging", zegt Luca Brandi, EMEA channel director, Trellix. "Onze oplossingen beschermen duizenden organisaties en bieden hen vertrouwen in de bescherming en veerkracht van hun beveiligingsactiviteiten. Arrow's staat van dienst in het ondersteunen van kanaalpartners en hun kennis van de markt vergroten ons bereik en leveren effectieve detectie, herstel en reactie op meer bedrijven in heel Europa en het Midden-Oosten."

Mike Worby, hoofd strategische allianties voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zei: "In een steeds mobielere wereld waar de dreiging van cyberaanvallen blijft groeien, biedt deze uitgebreide overeenkomst met Trellix onze pan-Europese klanten een uitgebreid portfolio dat zich uitstrekt over endpoint-, berichten-, gegevensbescherming-, netwerk- en cloudservices. We kijken ernaar uit om met het team van Trellix samen te werken om onze kanaalpartners te helpen groeien en om robuustere cyberbeveiligingsoplossingen te bieden aan bedrijven in de EMEA-regio."

In februari kondigde Trellix zijn nieuwe Xtend Global Channel Partner-programma aan, dat is ontworpen om meer winstgevendheid, betrokkenheid en groei te ondersteunen voor kanaalpartners zoals Arrow, door brede acceptatie van Trellix XDR.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!