Witold Kepinski - 27 juni 2023

Online ontwerpplatform Canva beveiligt cloud met SentinelOne

Canva heeft gekozen voor SentinelOne voor het herontwerpen van zijn security. De meeste bedrijven gebruiken on-premises servers en netwerken als bedrijfsinfrastructuur. Canva draait volledig in de cloud en om de attack surface die dit creëert te beschermen, maakt het gebruik van SentinelOne. Het autonome platform van SentinelOne vormt daarmee de basis voor Canva’s beveiligingsstrategie.

Online ontwerpplatform Canva beveiligt cloud met SentinelOne image

“Onze omgeving is vrij uniek”, zegt Raymond Schippers, Head of Detection and Response bij Canva. “Alles staat in de cloud en onze werknemers werken allemaal hybride, dus we moeten ervoor zorgen dat onze endpoints en onze workloads echt goed beschermd en veilig zijn. Dit betekent dat we snel en eenvoudig moeten kunnen vaststellen welke applicaties er zijn geïnstalleerd op de machines in onze hele omgeving. En als er kwetsbaarheden zijn, dan moeten we snel handelen om deze te verhelpen en te beperken.”

Zichtbaarheid, bescherming en reactie

Schippers: “Het vermogen van Singularity XDR om gestructureerde, ongestructureerde en semi-gestructureerde gegevens in realtime op te nemen van elk technologieproduct of platform, werpt vruchten af. Bij veel leveranciers zijn er beperkingen in zichtbaarheid en hoe die wordt geboden, maar SentinelOne biedt bijna dezelfde functies voor alle platformen. Dat is ongelooflijk nuttig voor ons geweest, omdat onze security-engineers niet hoeven na te denken over het platform. Ze weten dat we via EDR een betrouwbare feed hebben van wat er gebeurt op het endpoint, en kunnen snel reageren op aanvallen, ongeacht het platform."

Singularity XDR levert dit allemaal op een intelligente, uniforme manier, waardoor bedrijven in staat worden gesteld om:

  • Blinde vlekken met cross-stack zichtbaarheid te elimineren
  • Stealth-aanvallen met cross-stack correlatie te ontdekken
  • Automatisch dreigingen met geïntegreerde dreigingsinformatie te verrijken
  • Reacties over verschillende domeinen te automatiseren
  • Eenvoudig te integreren met andere ecosysteemtechnologieën
  • Beveiligingsoperaties te schalen en de SOC-efficiëntie te verhogen

Bekijk deze video om meer te horen over de ervaringen van Joost Schippers.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!