Witold Kepinski - 28 juni 2023

ECDC gunt aanbesteding aan Uni Systems en NRB

Uni Systems kondigt een nieuw raamcontract aan voor het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding ( ECDC) voor de ontwikkeling en ondersteuning van IT-activiteiten (DevOps).

ECDC gunt aanbesteding aan Uni Systems en NRB image

Volgens het contract zal Uni Systems (aannemer), in joint venture met Network Research Belgium (NRB), genoemde diensten leveren voor de ontwikkeling, werking en het beheer van de IT-omgeving en applicaties van het ECDC, waardoor de klant zijn missie kan vervullen en service kan garanderen continuïteit.

Het raamcontract, van 61 miljoen euro met een uitvoeringshorizon van acht jaar, zal het ECDC in staat stellen zijn operationele doelstellingen te verwezenlijken door te zorgen voor:

  • het onderhoud en de ontwikkeling van meer dan 30 gespecialiseerde oplossingen en de implementatie van nieuwe toepassingen,
  • de efficiëntie en beschikbaarheid van interne en externe IT-diensten, waaronder de digitale werkomgeving;
  • systeem- en gegevensbeveiliging.

Uitvoerend directeur van Nikos Psimogiannos BoD, International BU van Uni Systems: “Onze samenwerking met het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding en onze bijdrage aan zijn kritieke werk op het gebied van het beschermen van de volksgezondheid in Europa is een grote eer voor ons. Ons team zet zich in om service en ondersteuning van de hoogste kwaliteit te bieden, gebruikmakend van onze uitgebreide technologische en operationele expertise, en draagt ​​zo bij aan de geweldige missie van de organisatie.”

Het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) is het EU-agentschap. die tot doel heeft de verdediging van Europa tegen overdraagbare ziekten te versterken. Haar missie is om het publiek te identificeren, te beoordelen en te informeren over huidige en opkomende bedreigingen voor de menselijke gezondheid die worden veroorzaakt door overdraagbare ziekte.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!