Witold Kepinski - 28 juni 2023

Lydis wordt distributeur van AudioCodes in de Benelux

AudioCodes, leverancier van geavanceerde communicatieoplossingen voor de digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Lydis haar nieuwe distributeur zal worden voor de verkoop van Meeting Room en Conferencing oplossingen, IP Phones, en management oplossingen in de Benelux. Deze stap is een belangrijk onderdeel van de groeiambities van AudioCodes in de Telecom en AV-sector.

Lydis wordt distributeur van AudioCodes in de Benelux image

Deze nieuwe samenwerking biedt resellers in de Benelux de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de geavanceerde communicatieoplossingen van AudioCodes via Lydis zo melden de partners. Lydis is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een Full Service Distributeur in de Telecom en AV wereld in de Benelux, met een jaarlijkse groei van ruim 30%. 

Cor Heide, Directeur bij Lydis, reageert: “We zijn zeer trots dat we een toonaangevend merk zoals AudioCodes mogen toevoegen aan ons productportfolio. Met de producten van AudioCodes kunnen we ons videoconferentie portfolio versterken en de keuze voor ons partners verbreden.”

AudioCodes ziet in Lydis een sterke en betrouwbare partner die kan helpen bij het realiseren van haar groeiambities in de Benelux-regio. Jasper Maters, Regional Sales Director Benelux & Nordics bij AudioCodes, benadrukt: "We zijn zeer verheugd met Lydis als nieuwe distributeur in de Benelux. Met deze nieuwe samenwerking versterken we onze positie bij resellers en carriers en kunnen we de markt nog beter van dienst zijn. De uitgebreide expertise van Lydis in Telecom en AV, in combinatie met hun diepgaande kennis van Microsoft Teams, spelen hierbij een belangrijke rol. Tegelijkertijd blijven we nauw samenwerken met onze andere distributeurs en zullen we doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe technologieën om onze partners optimaal te ondersteunen.”


Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!