Witold Kepinski - 06 juli 2023

Waterfall Security vestigt Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Waterfall Security Solutions, speler op het gebied van OT-cyberbeveiliging, heeft de opening van een nieuw Europees hoofdkantoor in Nederland bevestigd. Het kantoor ligt aan de Barbara Strozzilaan 201 in Amsterdam. Deze voortdurende uitbreiding van de aanwezigheid van Waterfall in Europa is een reactie op de sterke stijging van de vraag naar Waterfall-producten in de hele EU.

Waterfall Security vestigt Europees hoofdkantoor in Amsterdam image

Waterfall's groeiende klantenbestand in Europaomvat energiecentrales, terminals voor vloeibaar aardgas, spoorweginfrastructuur voor passagiers, productie, luchthavens en vele andere vitale industriële locaties. Regionale instabiliteit en recente cyberaanvallen gericht op industriële locaties hebben regeringen en de particuliere sector gemotiveerd om meer aandacht te besteden aan de bescherming van fysieke operaties, wat in de regio grote belangstelling heeft gewekt voor Waterfall's Unidirectionele Gateways en aanverwante productlijn.

"We zijn verheugd om onze Europese aanwezigheid uit te breiden naar Nederland ", zegt Lior Frenkel , CEO en mede-oprichter van Waterfall Security. "We kijken ernaar uit om de Europese verdediging tegen cyberaanvallen op productie- en kritieke infrastructuren te helpen versterken."

Het Nederlandse kantoor van Waterfall maakt deel uit van de voortdurende Europese expansie van het bedrijf, gevoed door nieuwe cyberbeveiligingsnormen en -regelgeving die robuuste industriële cyberbeveiliging vereisen voor cruciale infrastructuur. Met deze nieuwe locatie heeft Waterfall een volledig functionerend laboratorium om de mogelijkheden van Waterfall Security-producten te demonstreren. De nieuwe kantoren zullen ook helpen om bestaande klanten effectief te ondersteunen en tegemoet te komen aan de bestaande en groeiende vraag van zowel partners als eindgebruikers naar Unidirectionele beveiligingsgateways en aanverwante producten. Waterfall Security Solutions biedt de sterkst mogelijke bescherming voor industriële netwerken en beschermt duizenden essentiële infrastructuurlocaties in de regio en over de hele wereld.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!