Wouter Hoeffnagel - 09 juli 2023

Jesper Lundin bij F5 verantwoordelijk voor Benelux

F5 stelt Jesper Lundin aan als senior director voor de Benelux, Nordics en de Baltische staten. Lundin is sinds vorig jaar in dienst bij F5 en kreeg toen de leiding over Nordics. Die verantwoordelijkheid is nu dus uitgebreid. Lundin neemt de taken over van Pieter Slavenburg, die zijn carrière buiten F5 voortzet.

Jesper Lundin bij F5 verantwoordelijk voor Benelux image

In zijn nieuwe rol is Lundin verantwoordelijk voor het aansturen van de landen in de drie regio’s. Hij rapporteert hierbij aan Kristina Wiktander Broman, VP F5 Region North & West EMEA. Lundin beschikt over ruime ervaring in het leiden van teams bij grote IT-bedrijven. Zo werkte hij voorheen bij Veeam als regional director en country manager. Eerder was hij jarenlang als sales manager actief bij Dell. Lundin begon zijn carrière bij IBM.

'Security als centraal aandachtspunt'

Volgens Lundin is dit een enerverende tijd om bij F5 aan de slag te zijn: “Iedereen praat al jaren over de digitale transformatie, en veel bedrijven zijn al gevorderd in die transitie, maar ook heel veel organisaties lopen nog achter. Onze eigen digital maturity index die we onlangs presenteerden, wijst dat duidelijk uit. Deze trend is wereldwijd, maar we merken onder andere in Nederland veel ambitie om technologische innovatie door te voeren. Ik wil samen met het F5-team deze bedrijven hier ondersteunen om dat waar te maken, uiteraard met security als centraal aandachtspunt.”

“Er is veel behoefte aan onze producten en diensten om multi-cloud omgevingen ten volle te benutten, de complexiteit van distributed clouds te verkleinen, en de beste bescherming te bieden tegen digitale dreigingen. We staan als bedrijf er sterk voor en hebben krachtige tools en services beschikbaar om onze klanten te helpen hun digitalisering tot een succes te maken”, aldus Lundin.

Jack Niesen, manager solutions engineering bij F5: “Jesper heeft het afgelopen jaar in de Nordics laten zien dat hij met veel gevoel voor wat er nodig is in een markt een regio kan aansturen. We zijn blij dat Jesper nu ook bij ons in de Benelux aan de slag gaat, om ook de klanten in deze landen op maat te ondersteunen.”

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!