Wouter Hoeffnagel - 06 juli 2023

Strategische IT-Security: XDR en waardecreatie voor zakelijke groei

Een juiste aanpak op het gebied van IT-security vraagt om de juiste kennis en knowhow. In een tweetal whitepapers informeert Artic Wolf u over enkele relevante onderwerpen: extended detection and response (XDR) en het genereren van waarde voor de business met sterke cybersecurity.

Strategische IT-Security: XDR en waardecreatie voor zakelijke groei image

Hoe verhoudt XDR zich tot SIEM en SOAR?

Een sterk cybersecurityprogramma combineert de beste en meest geschikte technologieën met een gespecialiseerd team van security-professionals. Dit team beschikt over de expertise en ervaring voor het optimaal inzetten van deze technologieën.

Belangrijk hierbij is de keuze maken voor de juiste technologieën. Een technologie die in opkomst is en snel aan populariteit wint is XDR. Hoe verhoudt XDR zich echter tot security information and event management (SIEM) en security orchestration, automation, and response (SOAR) toolsets? Dat leest u in een van de whitepapers die cybersecurityspecialist Arctic Wolf met u deelt.

Waarde voor de business genereren met sterke cybersecurity

Een sterke cybersecurity is missiekritiek. Niet alleen bescherm je als organisatie je businessomgeving van aanvallen, ook is een optimale IT-security in toenemende mate een business enabler.

Zo kan het bieden van zekerheid op het gebied van compliance van grote toegevoegde waarde zijn voor potentiële en bestaande businesspartners. Door het aantonen van compliance laat u zien dat betrouwbaarheid in uw organisatie en werkwijze centraal staat. Dit schept vertrouwen bij klanten en businesspartners, en stimuleert hen tot samenwerking en levert waarde op voor ieder onderdeel van uw business.

Download de whitepapers

Wilt u meer lezen over deze onderwerpen? Download dan de whitepapers 'Converging Platforms: How Do XDR, SIEM, and SOAR Compare?' en 'Derive business value from regulatory compliance' van Arctic Wolf. U kunt zich via onderstaande formulier registreren voor de whitepapers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!