Witold Kepinski - 07 juli 2023

Lieke Hamers is nieuwe Field CTO voor Dell Technologies Nederland

Dell Technologies Nederland benoemt Lieke Hamers tot Field Chief Technology Officer (CTO).

Lieke Hamers is nieuwe Field CTO voor Dell Technologies Nederland image

In haar rol als Field CTO bij Dell Technologies Nederland zal Lieke het volledige landschap en de impact overzien van opkomende en innovatieve duurzame technologieën en uitdagingen zoals AI, Federated Learning, Multicloud, Edge, Quantum Computing, Zero Trust Veiligheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid op de samenleving, op klanten en op partners. Dit doet ze binnen Dell Technologies samen met een team van Thought leaders, Trusted Advisors en Distinguished Architects die binnen hun vakgebied een leidende en onderscheidende positie innemen.

“Bovenstaande technologieën zullen een enorme impact hebben en brengen kansen, maar ook verantwoordelijkheden met zich mee. Bij Dell Technologies bevinden we ons in een unieke positie om echte impact te maken voor organisaties in elke sector in Nederland", aldus Hamers.

“Het opbouwen van gezamenlijke ambities, ecosystemen en strategische partnerschappen op lokaal niveau zoals met VMware, Red Hat en Microsoft, in open dialoog met verschillende belanghebbenden zoals overheden, wetenschappers, klanten en partners, is essentieel om een betrouwbare, duurzame en 'verantwoordelijke' technologiepartner te worden.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!