Witold Kepinski - 07 juli 2023

Andy Evans leidt TD SYNNEX Maverick in Europa

TD SYNNEX Maverick kondigt de promotie aan van Andy Evans tot Vice President, Maverick, Europe, namens de TD SYNNEX European Executive Board (EEB).

Andy Evans leidt TD SYNNEX Maverick in Europa image

In zijn nieuwe rol zal Evans de algehele groeistrategie voor Maverick in Europa leiden, met een focus op het verdiepen van de uitgebreide gespecialiseerde capaciteiten van de distributeur, het versterken van leveranciersrelaties en het in staat stellen van het Maverick-team om best-in-class smart signage- en samenwerkingsaanbiedingen aan partners te leveren over Europa.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de AV/IT-industrie, vervulde Evans eerder functies als commercieel directeur bij integratiebedrijven, waaronder marktleiders Electrosonic en Kinly, en bekleedde hij ook hogere functies bij Viju en Cisco.

Evans zei: “Sinds ik eerder dit jaar bij het bedrijf kwam, heb ik uit de eerste hand geleerd over de enorme kracht, kennis en ervaring van ons team en het aanhoudende groeipotentieel in ons bedrijf. In mijn nieuwe rol kijk ik ernaar uit om het hele Maverick-team in staat te stellen de vele kansen te realiseren die voor ons liggen op het gebied van slimme bewegwijzering en samenwerking.”

Hugo Da Graça, senior vice president, Specialized Solutions, Europe, bij TD SYNNEX, zei: “Andy heeft de afgelopen maanden een enorme impact gehad op ons bedrijf dankzij zijn kennis van samenwerkingstechnologie, het kanaal en onze brancheverticalen. Hij is de aangewezen persoon om het Maverick-team naar het volgende niveau van hoge prestaties en zakelijk succes te leiden.”

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!