Witold Kepinski - 10 juli 2023

Royal HaskoningDHV en Nelen & Schuurmans gaan samenwerken voor digitale klimaatoplossingen

Royal HaskoningDHV gaat samenwerken met wateradvies- en IT-bedrijf Nelen & Schuurmans. Het betreft de integratie van geavanceerde software van Nelen & Schuurmans, zoals 3Di voor hydrodynamische simulaties en Lizard voor data-analyse, in Twinn, Royal HaskoningDHV’s digitale portfolio. Hierdoor kunnen wereldwijd on-demand digitale klimaatoplossingen worden aangeboden die het bewustzijn over klimaatrisico's vergroten en organisaties veerkrachtiger maakt tegen klimaatverandering.

Royal HaskoningDHV en Nelen & Schuurmans gaan samenwerken voor digitale klimaatoplossingen image

Fons Nelen, medeoprichter van Nelen & Schuurmans: "We zijn blij dat onze technologie wordt geïntegreerd in Twinn. Dit is een geweldige kans voor Nelen & Schuurmans om ons bereik te vergroten en andere organisaties te ondersteunen met datagestuurde klimaatoplossingen."

Sander Zweers, directeur van de Business Unit Software bij Royal HaskoningDHV: "Deze unieke oplossing van Nelen & Schuurmans vult ons bestaande assortiment software- en dataservices aan en heeft een sterke connectie met onze ambities met bijv. H2i in Singapore. Hierdoor is het mogelijk accurate en gevalideerde beslissingen te nemen en snel te reageren op de gevaren van extreem weer en klimaatverandering."

Dit strategische partnerschap sluit aan bij de missie van Royal HaskoningDHV ‘Enhancing Society Together’ om toegevoegde waarde te leveren voor klanten en een positieve impact te hebben op mensen en de leefomgeving. Daar hoort bij dat het bedrijf zichzelf en anderen voortdurend uitdaagt om bij te dragen aan meetbare duurzame klimaatoplossingen voor lokale en wereldwijde vraagstukken.

Foto vlnr: David de Graaf, Global Director Business Line Digital at Royal HaskoningDHV; Floris Driessen, Strategy Execution Lead at Royal HaskoningDHV; Joep Grispen, Director at Nelen & Schuurmans; Sander Zweers, Software Business Unit Director at Royal HaskoningDHV; Katheleen Poels, Director Advisory Group Water Management at Royal HaskoningDHV; Fons Nelen, Co-Founder and Director at Nelen & Schuurmans

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!