Wouter Hoeffnagel - 17 juli 2023

Fullstaq en Beyond Blue treden toe tot The Digital Neighborhood

The Digital Neighborhood voegt Fullstaq en Beyond Blue toe aan zijn merkenportefeuille. The Digital Neighborhood speelt hiermee in op de groeiende vraag naar cloud-native oplossingen vanuit de Europese markt.

Fullstaq en Beyond Blue treden toe tot The Digital Neighborhood image

The Digital Neighborhood is een groeiende gemeenschap van elf onafhankelijke technologiebedrijven die gespecialiseerd zijn in alles wat met data, Microsoft en de cloud te maken heeft. Fullstaq, een snelgroeiend adviesbedrijf voor cloud-native IT-services dat start-ups en ondernemingen helpt hun ambities op het gebied van Kubernetes waar te maken, is het moedermerk van Beyond Blue. Beyond Blue begeleidt bedrijven bij hun zoektocht binnen Azure. Met hun expertise en gedeelde passie voor open-source technologie zijn beide bedrijven partners voor de merken True (Nederland), Delegate en Sulava (Noord-Europa) van The Digital Neighborhood.

Breed aanbod aan diensten

De synergie tussen True en Fullstaq biedt Nederlandse organisaties toegang tot een breed aanbod van diensten, met een focus op Kubernetes en cloud-native technologie. Fullstaq kent een achtergrond in de open-source community en is al langer actief in de Nederlandse Kubernetes-markt en voert onder meer gereedheidsbeoordelingen, roadmaps, migraties en implementaties uit. True is gespecialiseerd in managed hosting en voortdurende verbetering van cloudtechnologieservices. De samenwerking stelt de twee bedrijven in staat om een breder scala aan klanten te bedienen en meerwaarde te bieden door de kloof tussen consulting en managed services te overbruggen. Door hun expertise te bundelen kunnen de partijen uitgebreide end-to-end diensten bieden.

Fullstaq krijgt dankzij deze samenwerking toegang tot de mkb-markt, waarin True zich specialiseert. True krijgt op zijn beurt toegang tot het middensegment en uiteindelijk ook de grootzakelijke markt.

Groeitraject versnellen

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood: "De toevoeging van Fullstaq en Beyond Blue aan The Digital Neighborhood versnelt ons groeitraject. Het stelt ons in staat om elkaars technische expertise op het gebied van cloud-native en Kubernetes te benutten. Dit versterkt ons vermogen om geavanceerde end-to-end cloudoplossingen te leveren, die groei stimuleren en maximale waarde bieden aan onze klanten."

Beyond Blue kan dankzij deze samenwerking gebruikmaken van de kennis en ervaring van Azure Specialist voor ISV's True. True kan hiermee zijn dienstenaanbod voor Azure en de Azure Kubernetes Service (AKS) uitbreiden met de expertise van Microsoft én van de Azure-community van Beyond Blue. Deze synergie creëert nieuwe mogelijkheden voor gezamenlijke groei, waardoor beide bedrijven hun aanbod kunnen uitbreiden en verbeterde diensten kunnen bieden aan hun klanten.

Synergie Delegate, Sulava en Beyond Blue

Delegate en Sulava, twee andere merken die deel uitmaken van The Digital Neighborhood, versterken dankzij hun focus op data, AI, softwareontwikkeling en de Azure-infrastructuur het aanbod van infrastructuurdiensten van Beyond Blue. Ook werken de partijen samen om hun gedeelde ambities op het gebied van data, AI en softwareontwikkeling te realiseren en zo het innovatietempo te verhogen en de klantenservice te verbeteren.

De overeenkomst tussen de bedrijven is getekend en wordt in de zomer van 2023 afgerond.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!