Wouter Hoeffnagel - 21 juli 2023

Veeam gaat partnership aan met Microsoft

Veeam Software, speler op het gebied van dataprotectie en ransomwareherstel, integreert Veeam Backup for Microsoft 365 met het onlangs gelanceerde Microsoft 365 Backup. Deze integratie biedt klanten en partners nieuwe mogelijkheden voor back-up, herstel, bescherming tegen ransomware en bedrijfscontinuïteit.

Veeam gaat partnership aan met Microsoft image

Veeam Backup for Microsoft 365 is oplossing op het gebied van Microsoft 365-back-up en beschermt meer dan 15 miljoen gebruikers. De oplossing dringt het risico op verlies van Microsoft 365-data terug, waaronder Microsoft Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams. Veeam Backup for Microsoft 365 biedt een lage Recovery Point Objectives (RPO), brede set herstelopties en flexibiliteit om Microsoft 365-data naar elke locatie te back-uppen. De toevoeging van ondersteuning voor Microsoft 365 Backup breidt deze mogelijkheden uit. De integratie wordt beschikbaar voor alle Veeam Backup for Microsoft 365-klanten.

'Elk bedrijf is een digitaal bedrijf'

“Tegenwoordig is elk bedrijf een digitaal bedrijf”, zegt Danny Allan, CTO bij Veeam. “Dat betekent dat snelle, betrouwbare toegang en beschikbaarheid van gegevens van cruciaal belang zijn om bedrijven draaiende te houden. Veeam is de toonaangevende leverancier van back-up en herstel voor Microsoft 365, met meer dan 15 miljoen beschermde gebruikers. We zijn verheugd om onze geavanceerde mogelijkheden uit te breiden naar klanten en partners die Microsoft 365 Backup gebruiken. Met deze integratie kunnen we innovatieve nieuwe functies en mogelijkheden bieden die de kracht en betrouwbaarheid van het Veeam Data Platform benutten.”

“We zijn verheugd om met Veeam samen te werken en kijken uit naar de ongekende snelheid en schaal van back-up en herstelervaringen die ze klanten kunnen bieden met onze nieuwe Microsoft 365 Backup-oplossing”, aldus Jeff Teper, President, Collaboration Apps and Platforms bij Microsoft.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Simac BW en BN week 50 tm 52 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!