Wouter Hoeffnagel - 24 juli 2023

Commvault oplossing voor Salesforce-databescherming in Salesforce AppExchange

Commvault introduceert Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding – Unlimited Storage. Deze oplossing is beschikbaar in de Salesforce AppExchange en biedt organisaties bescherming voor hun Salesforce-data in de cloud.

Commvault oplossing voor Salesforce-databescherming in Salesforce AppExchange image

Gebruikers krijgen onder meer langere bewaarperioden, isolatie van data, maskering en seeding van data in sandbox-omgevingen en tools voor snel gegevensherstel. De Commvault-oplossing biedt dekking voor Salesforce Sales Cloud, Financial Services Cloud, Service Cloud en Health Cloud en beschermt alle data in deze omgevingen tegen verwijdering, beschadiging en ransomware-aanvallen.

Gelaagde beveiligingsaanpak

Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding - Unlimited Storage zorgt met een gelaagde beveiligingsaanpak voor databescherming. De oplossing maakt daarvoor gebruik van beveiligingsstandaarden en ingebouwde mechanismen voor zero trust beheer van de toegang tot productie- en sandbox-omgevingen. De oplossing biedt bedrijven mogelijkheden voor het beheer en de bescherming van hun Salesforce-data en andere bedrijfskritische workloads vanaf een centrale locatie.

“De beschikbaarheid van onze oplossing in de AppExchange van Salesforce biedt Salesforce-developers en -beheerders snelle en directe toegang tot oplossingen voor het beveiligen en verdedigen van hun omgevingen tegen cyberbedreigingen”, zegt Param Kumarasamy, vice president Product Management bij Commvault. “Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding - Unlimited Storage biedt tools die onmisbaar zijn voor het beschermen van hun omgevingen en een breed scala aan workloads. Bedrijven kunnen daarmee downtime minimaliseren, snel herstellen van een cyberaanval en profiteren van geavanceerde en proactieve beveiligingsmechanismen.”

'Databescherming naar hoger plan tillen'

“Salesforce vervult een sleutelrol binnen onze dagelijkse processen. Het risico om Salesforce-data kwijt te raken was te groot voor ons. We hadden een oplossing nodig die meer bood dan standaardfunctionaliteit voor databeheer en de databescherming naar een hoger plan tilde”, zegt Jason Kehl, senior vice president Engineering & Data Science bij cyberbeveiliging en cyberdreiging-respons partij Vectra. “Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding - Unlimited Storage bleek de juiste oplossing. Dit integrale platform biedt ons probleemloos beheer van zowel onze Salesforce-data als alle workloads binnen onze infrastructuur. Daarbij biedt het ons het hoogste niveau van beveiliging dat in een cloudoplossing voor databeheer te vinden is, wat zekerheid geeft dat onze data in goede handen is. De toevoeging van de oplossing van Metallic aan de AppExchange houdt in dat Salesforce die grondig heeft getest en goedgekeurd, iets wat nog meer vertrouwen geeft.”

“Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding - Unlimited Storage vormt een welkome toevoeging aan de AppExchange. De oplossing versnelt de digitale transformatie van bedrijven met krachtige beveiliging, uitgebreide dekking en mechanismen die grip op de databescherming bieden. Dit alles wordt aangeboden in de vorm van één gebruiksvriendelijke Data protection-as-a-Service-oplossing”, zegt David Lee, vice president Product Management bij AppExchange. “We ontwikkelen de AppExchange voortdurend verder om bedrijven toegang te bieden tot de applicaties en experts die het beste op hun zakelijke behoeften aansluiten.”

Metallic: Salesforce Backup, Recovery & Sandbox Seeding - Unlimited Storage is verkrijgbaar via de AppExchange. Ook is een gratis proefversie van 30 dagen beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!