Wouter Hoeffnagel - 25 juli 2023

Veltwerk en DWE ICT fuseren

ICT-dienstverleners DWE ICT en Veltwerk fuseren. DWE ICT richt op zowel het onderwijs als het midden- en kleinbedrijf (MKB), terwijl het productaanbod en de dienstverlening van Veltwerk juist volledig is gericht op het onderwijs.

Veltwerk en DWE ICT fuseren image

Door de fusie van Veltwerk en DWE ICT krijgen klanten van beide ondernemingen gecombineerde middelen, expertise en technologieën tot hun beschikken. De ondernemingen bedienen beide al langer diverse onderwijsinstellingen, met name in het voortgezet onderwijs.

Twee divisies

De nieuwe organisatie krijgt twee divisies; één gericht op het onderwijs en één gericht op het MKB (incl. Hospitality en Transport & Logistiek verticals). Zo wil de gecombineerde organisatie alle sectorspecifieke kennis die vereist is voor de klanten van de onderneming snel toegankelijk maken.

Een van de speerpunten van de fusie is de verdere ontwikkeling van producten en diensten op het gebied van identiteitsmanagement. Beide bedrijven beschikken al over platforms op dit gebied. De partijen bundelen hun expertise op dit vlak.

Reijer van Wegen, momenteel algemeen directeur van Veltwerk, neemt de rol van directeur onderwijs binnen de nieuwe organisatie op zich. Van Wegen richt zich hierbij op de verdere ontwikkeling van de gecombineerde entiteit en zet hiervoor zijn kennis en ervaring in.

Walewein Broeren, momenteel commercieel manager bij DWE ICT, wordt als directeur MKB verantwoordelijk voor de overige activiteiten van de combinatie. Broeren zet hiervoor zijn ervaring op commercieel vlak in, gecombineerd met veel ICT technische knowhow.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!