Redactie - 26 juli 2023

Cloud Group breidt uit naar Nederland

Het Belgische Cloud Group breidt uit naar Nederland. Cloud Group is een gespecialiseerde aanbieder van VoIP-telefonie in de cloud.

Cloud Group breidt uit naar Nederland image

Een telefooncentrale, maar dan in de cloud: zo kan je de essentie samenvatten van wat Cloud Group aanbiedt. Daarnaast biedt het bedrijf een integratie met Microsoft Teams en CRM/ERP-programma’s zoals Odoo, ZOHO en Filemaker Pro, en lokale 24/7 ondersteuning.

Meer dan 20.000 gebruikers

Het bedrijf telt naar eigen zeggen meer dan 20.000 gebruikers in België, voornamelijk kleine en middelgrote ondernemingen. Onder meer Ackermans & van Haaren (BEL20), Easy Life, tal van overheidsinstanties – zowel lokaal als Vlaams -, het kinderbijslagfonds Kidslife, Smartphoto en Delhaize zijn enkele klantenreferenties.

"We zijn zeer verheugd om onze cloud telefoniediensten nu ook in Nederland te kunnen aanbieden", zegt COO Pieter Roelants. "We zijn een all-in partner met een duurzaam ontzorgmodel. Onze jarenlange ervaring op de Belgische markt stelt ons in staat om klanten ook in Nederland de best mogelijke service te bieden."

Cloud Group haalde in België recent nog een nominatie binnen als Trends Gazelle voor snelgroeiende middelgrote organisaties. Vorig jaar zette het bedrijf een brutomarge neer van 1,8 miljoen euro. In 2019 was dat maar zo’n half miljoen. Dat resulteerde in 2022 in een winst van afgerond 700.000 euro, waar dat in 2019 nog een licht verlies was.

In samenwerking met Data News

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!