Wouter Hoeffnagel - 07 augustus 2023

Mews breidt uit met nieuwe kantoren in Amsterdam en Barcelona

Hospitality cloud Mews opent twee nieuwe kantoren in Amsterdam en Barcelona. De opening van de nieuwe kantoren volgt kort op een personeelsgroei van 60% in Spanje en 36% Nederland.

Mews breidt uit met nieuwe kantoren in Amsterdam en Barcelona image

Mews haalde vorig jaar nog Series C-financiering van 185 miljoen euro op bij investeerders. Ook zag het bedrijf zijn omzet met 116% stijgen. Het bedrijf is in 2012 opgericht in Praag en heeft zich sindsdien uitgebreid over heel Europa, met kantoren in Nederland – waar het bedrijf momenteel 550 klanten heeft – en Spanje, waar meer dan 200 klanten van Mews gevestigd zijn.

'Hechte gemeenschap vormen'

“We zijn heel enthousiast om onze voortdurende groei en scale-up voort te zetten in deze nieuwe kantoren” zei Matt Welle, CEO van Mews. “Al zijn we een remote-vriendelijk bedrijf, we doen veel moeite om een hechte gemeenschap te vormen. Door uit te breiden naar deze kantoren kunnen we onze unieke werkcultuur, die door gezamenlijke innovatie wordt aangedreven, volledig ondersteunen.”

Het nieuwe, moderne kantoor in Amsterdam ligt in de buurt van bedrijven als Spotify, Booking en Stripe. Het is gevestigd in het voormalige financiële centrum ‘Munstaete’, dat nu is omgetoverd tot een tech-hub van 6000 m² vol snelgroeiende startups.

Het kantoor in Barcelona bevindt zich in het centraal gelegen Gran Via de las Cortes Catalanes, vlakbij Passeig de Gracia. De grote open ruimtes zijn ontworpen om contact te bevorderen, wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers zich meteen onderdeel van het team voelen.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!