Witold Kepinski - 14 augustus 2023

Bechtle neemt IT-adviesbureau Sastema over

Bechtle heeft met sastema GmbH een specialist verworven op het gebied van Identity & Access Management (IAM), governance, risico- en compliancemanagement en informatiebeveiliging.

Bechtle neemt IT-adviesbureau Sastema over image

Het in 2018 opgerichte IT-bedrijf, gevestigd in Hünfelden bij Frankfurt/Main, heeft 21 medewerkers in dienst en behaalde in het afgelopen boekjaar een omzet van 2,2 miljoen euro. Het zal volledig worden geïntegreerd in het Bechtle IT System House Frankfurt en een nieuw IAM Competence Center opgericht onder leiding van Sastema Managing Director, Sven Almoril. Hiermee breidt Bechtle Frankfurt haar beveiligingsportfolio uit om haar klanten in de financiële en verzekeringssector beter van dienst te kunnen zijn. De diensten van het Competence Centre zullen beschikbaar zijn voor alle bedrijven van de Bechtle Group.

"Door sastema's team van uitstekend opgeleide specialisten aan boord te verwelkomen, zal ons IT-beveiligingsaanbod aanzienlijk worden versterkt, wat voor bedrijven steeds belangrijker wordt in het licht van toenemende cyberbeveiliging en regelgevende druk", zegt Martin Schmidl, Managing Director, Bechtle IT System House Frankfurt. Bechtle heeft al een IAM Competence Center in Zwitserland, dat nauw zal samenwerken met het nieuwe, en IAM as a Service-producten zullen in samenwerking met Bechtle Managed Services op de markt worden gebracht.

“Tegen de achtergrond van sastema's indrukwekkende groei in de afgelopen jaren, waren we op zoek naar een strategische partner om ons te ondersteunen in de volgende fase van onze ontwikkeling en om onze expertise perfect aan te vullen. In Bechtle vonden we de ideale omgeving, de perfecte klantenstructuur en uitstekende groeimogelijkheden, die alles klopten”, zegt Sven Almoril, oprichter, aandeelhouder en algemeen directeur van sastema.

Het Bechtle IT System House Frankfurt opende 20 jaar geleden zijn deuren en heeft zich sindsdien gevestigd in de Rijn-Main-regio en biedt werk aan 140 medewerkers in zeer moderne kantoren in de buitenwijk Gateway Gardens.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!