Wouter Hoeffnagel - 16 augustus 2023

ESET Nederland benoemt Manon Heitkamp tot Chief Marketing Officer

ESET Nederland benoemt Manon Heitkamp tot Chief Marketing Officer (CMO). Heitkamp was voorheen actief als Interim Marketing Manager bij het bedrijf.

ESET Nederland benoemt Manon Heitkamp tot Chief Marketing Officer image

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland: "In deze tijd waarin een sterk Europees cybersecurity merk van het grootste belang is, moet ESET synoniem staan voor geavanceerde Europese cybersecurity technologie. Het gaat verder dan naamsbekendheid; we hebben een verantwoordelijkheid om cruciale technologie te beschermen en daarmee onze maatschappelijke vooruitgang te waarborgen. Ik ben er van overtuigd dat Manon de perfecte persoon is om deze verantwoordelijkheid te vertalen naar concrete acties."

Positie van ESET in de markt versterken

Heitkamp: "Bij ESET krijg ik nu de kans om de rol van Chief Marketing Officer op me te nemen. Een sterk merk is van cruciaal belang om te kunnen blijven groeien in deze competitieve markt. Ik ben vastberaden om samen met het team ESET verder te positioneren als dé cybersecurity autoriteit in Europa."

Om deze visie te realiseren noemt ESET het essentieel om toptalent te behouden en te investeren in hun groei. Het ontplooien van nieuwe en innovatieve marketinginitiatieven wordt een speerpunt voor het bedrijf, waarbij de focus niet alleen ligt op het versterken van het merk maar ook op het delen van kennis. Hierbij is ook aandacht voor bredere maatschappelijke vraagstukken waar ESET zich voor inzet, zoals diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!