Witold Kepinski - 15 augustus 2023

Erwin Plomp leidt Cynamics Nederland

AI security specialist Cynamics kondigt met trots de vestiging van haar nieuwe kantoor in Nederland aan . Deze strategische uitbreiding is een bewijs van de toewijding van Cynamics om de Europese markt beter te bedienen en de levering van geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen aan bedrijven en organisaties over de hele wereld te vergemakkelijken.

Erwin Plomp leidt Cynamics Nederland image

Het Nederlandse kantoor markeert een belangrijke mijlpaal in de wereldwijde expansiestrategie van Cynamics. Met bestaande succesvolle implementaties in België , Polen en het Verenigd Koninkrijk , staat het bedrijf klaar om zijn aanwezigheid in Europa te versterken door zijn innovatieve cyberbeveiligingsproducten en -diensten aan een breder publiek aan te bieden.

Aan het hoofd van de activiteiten in Nederland staat de Erwin Plomp, een veteraan in de industrie met een indrukwekkende staat van dienst in de technologie-industrie. "Als de aangestelde Executive Director voor het Nederlandse kantoor brengt Plomp tientallen jaren ervaring en expertise met zich mee op het gebied van go-to-market-strategieën en nieuwe marktpenetraties. Zijn visie en leiderschap zullen ongetwijfeld een cruciale rol spelen bij het stimuleren van de groei en het succes van Cynamics Europe in de regio", zo meldt Cynamics.

Erwin Plomp was onder meer de COO van het Evalue family office, CEO van Falk Realtime dat werd overgenomen door het op DAX genoteerde bedrijf Fyber, en als President EMEA bij het bedrijf Eyewonder (dat werd overgenomen door het op de NASDAQ beursgenoteerde bedrijf Limelight-netwerken).

Cynamics CEO, Eyal Elyashiv: "Wereldwijde bedrijven omarmen onze krachtige NDR-technologie om bedreigingen en afwijkingen snel te identificeren en op te lossen, waardoor optimale netwerkprestaties in complexe omgevingen worden gegarandeerd. Met de kapitaalinjectie, de officiële lancering in Europa en de toevoeging van Erwin Plomp voor ons team zijn we goed uitgerust om aan de stijgende vraag naar onze oplossingen te voldoen en ons groeiende Europese klantenbestand beter van dienst te zijn."

Met zijn innovatieve en door AI aangedreven cyberbeveiligingsoplossingen wil Cynamics Europese organisaties in staat stellen zich proactief te verdedigen tegen cyberdreigingen en hun kritieke activa te beveiligen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en expertise, zal Cynamics een revolutie teweegbrengen in de manier waarop Europese bedrijven cyberbeveiliging benaderen.

Over Cynamics: Wij helpen organisaties hun netwerken te beschermen. Door snel en op schaal dreigingsvoorspellingen en zichtbaarheid te bieden, leveren we elite cyberverdediging aan netwerken van elke omvang en complexiteit. Cynamics is de enige netwerkdetectie- en responsoplossing van de volgende generatie die gebruikmaakt van standaard bemonsteringsprotocollen die in elke gateway zijn ingebouwd, waardoor organisaties geavanceerde technologische mogelijkheden krijgen, met een minimale belasting van hun middelen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!