Witold Kepinski - 15 augustus 2023

Dutch IT Channel Awards 2023: nomineer nu!

Het is weer die tijd van het jaar! Dutch IT Channel, de organisator van het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland, kondigt met trots de opening van de nominaties aan voor de Dutch IT Channel Awards 2023. Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Dutch IT Channel Awards 2023: nomineer nu! image

Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, kunnen worden genomineerd. Nominaties zijn nu open en kunnen worden ingediend via de website tot 20 oktober 2023.

Elke nominatie moet duidelijk onderbouwd zijn, met uitleg waarom de genomineerde innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is in de IT-sector. Relevantie cases kunnen ook worden aangeleverd ter ondersteuning van de nominatie. Na de sluitingsdatum maakt een deskundige jury een keuze van 5 genomineerden per categorie en begint de stemperiode.

Protinus Main Event Partner

"Het winnen van een Dutch IT Channel Award is de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche," zegt Witold Kepinski, Founder en Director Content van Dutch IT Channel. "Met honderden inzendingen en een grondige beoordeling door onze deskundige jury, is deze prijs echt een erkenning van buitengewone prestaties in de industrie. Als afsluiting van de nominatie- en stemperiode vindt het prestigieuze Dutch IT Channel Awards-gala plaats op 14 maart 2024 in Studio21 te Hilversum. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde sponsors, en we zijn verheugd aan te kondigen dat Protinus IT heeft ingestemd om opnieuw op te treden als Main Event Partner."

Witold Kepinski benadrukt de waarde van het evenement, zeggend: 'De Dutch IT Channel Awards zijn meer dan een prijsuitreiking. Het is een avond die de kracht van verbinding viert, de successen in de ICT-branche belicht en de sleutelspelers van ons IT-landschap samenbrengt. Het is altijd inspirerend om te zien hoe innovatie en toewijding in onze branche kunnen leiden tot buitengewone prestaties. We kijken ernaar uit om onze collega's in de ICT-sector weer te verwelkomen op deze bijzondere avond."

SOUL topshow

Frans Vertregt, Managing Director, legt het belang van het evenement uit: "De Dutch IT Channel Awards zijn het ultieme IT-netwerkevenement van het jaar. We creëren een onvergetelijke avond met een topshow, waarbij we de bijzondere prestaties in de ICT-sector vieren. En dit jaar wordt extra bijzonder, met ons thema 'SOUL'. We geloven dat technologie de ziel van de moderne wereld is en we kijken ernaar uit om die ziel te vieren met de meest gepassioneerde en toegewijde professionals uit de branche."

Vertregt vervolgt: "Er zijn nog sponsor- en tafelplekken beschikbaar, en geïnteresseerde bedrijven worden aangemoedigd om contact op te nemen voor meer informatie. Het gala belooft een spectaculaire avond te worden, met een indrukwekkende entertainmentshow en een heerlijk galadiner. Zorg dat je erbij bent om te netwerken met de topspelers uit de Nederlandse IT Business en verzeker je nu al van de beste plekken door je aan te melden als sponsor."

Nomineer nu!

Voor meer informatie over de Dutch IT Channel Awards 2024 en het nominatieproces, bezoek onze website

Voor vragen over sponsoring, neem contact op met:

Frans Vertregt, Managing Director Dutch IT Media
06-10946545
f.vertregt@dutchitmedia.nl

Charlotte van der Meer, Sales Manager Dutch IT Media
06-519 93 244
c.vandermeer@dutchitmedia.nl

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!