Witold Kepinski - 04 september 2023

Incompanion wordt Grant Thornton Outsourcing

Incompanion heeft nu officieel Grant Thornton Outsourcing. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, dat zich richt op het digitaliseren en outsourcen van financiële administratie voor middelgrote ondernemingen.

Incompanion wordt Grant Thornton Outsourcing image

De rebranding is een logische stap voor Incompanion, dat onderdeel is van het wereldwijde netwerk van Grant Thornton. Door de naam te veranderen in Grant Thornton Outsourcing is de link met het moederbedrijf duidelijker en is de positie van het bedrijf als toonaangevende speler op het gebied van financiële outsourcing versterkt.

"We zijn ontzettend enthousiast over deze rebranding", aldus Robert Karremans, partner van Grant Thornton, "Het stelt ons in staat om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten en om ons te onderscheiden in de markt. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons zal helpen om verder te groeien. Ook verstevigt het onze positie als toonaangevende speler op het gebied van financiële outsourcing."

Grant Thornton Outsourcing biedt een breed scala aan diensten op het gebied van financiële administratie, waaronder het digitaliseren van facturen en bonnen, het verwerken van betalingen en het opstellen van financiële rapportages. Het bedrijf werkt voor een groot aantal middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren, waaronder de zakelijke dienstverlening, de bouw en de zorg.

Onze ISAE-certificering (International Standard for Assurance Engagements) biedt de garantie dat de interne controles op onze administratieve processen adequaat zijn. “Wij hebben als eerste in Nederland dit certificaat behaald voor ons proces. Met onze certificering levert het bewijs aan financiële instanties, partijen én uiteraard aan werknemers dat de gegevens, in voldoende mate van zekerheid, betrouwbaar zijn.”, vervolgt Robert.

Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!