Witold Kepinski - 06 september 2023

KnowBe4 opent nieuw kantoor in Utrecht

KnowBe4 opent een nieuw kantoor, dat dienst doet als EMEA-hoofdkantoor. De aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing verhuist zijn Nederlandse vestiging naar het centraal gelegen Central Park-kantoorgebouw in Utrecht.

KnowBe4 opent nieuw kantoor in Utrecht image

Het nieuwe kantoor is officieel geopend door KnowBe4's oprichter en CEO, Stu Sjouwerman, de van oorsprong Nederlandse ondernemer die sinds de jaren ‘90 in de Verenigde Staten woont en werkt. In 2010 richtte hij samen met zijn recent overleden zakenpartner Kevin Mitnick het cybersecuritybedrijf op om organisaties te helpen het probleem van cybercriminaliteit en social engineering-tactieken aan te pakken middels het inzetten van een modern security awareness training-platform.

Nieuwe kantoorlocatie helpt ecologische voetafdruk verkleinen
Het Central Park-kantoorgebouw ligt pal naast het centraal station van Utrecht. Hierdoor is het nieuwe kantoor uitstekend te bereiken voor werknemers en klanten die gebruik willen maken van het openbaar vervoer.

“KnowBe4 ervaart momenteel een ongelooflijke groei in de EMEA-regio en anticipeert hierop. Daarom openen wij dit nieuwe kantoor in Utrecht. Het bevindt zich centraal in Nederland, op loopafstand van het station en op een toplocatie in het bruisende centrum van Utrecht. De keuze voor deze locatie sluit aan bij onze ambitie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De nabijheid van het grootste treinstation van Nederland zorgt er immers voor dat onze medewerkers en klanten eenvoudig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer." zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4.

“Bovendien is en blijft Utrecht een uitstekende uitvalsbasis voor het opzetten van verdere samenwerkingen in een regio waarin veel inspanningen worden gedaan om cybersecurity te bevorderen. Cybernetwerk Utrecht is hier een goed voorbeeld van.” voegt Jelle Wieringa, Security Awareness Advocate bij KnowBe4 toe.

De redactie van Dutch IT Channel was ook aanwezig en publiceert binnenkort een video reportage.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!